F r e d a g

Wiiieehoo!!!

Äntligen är det fredag. Men helgen kommer som vanligt att gå väldigt fort. Iaf så har jag äntligen fått min lön så nu ska det shoppas julklappar för hela slanten imogon med mor <3 Skönt att få lite tid tillsammans med mammsen. Hinner inte umgås så mycket med henne nu när man inte bor hemma längre.

Har småföretagande just nu. Tråååkigt. Våfran lärare har äntligen tagit sig i kragen och pratat lite vettigt på lektionerna. Men han har fortfarande inget underlag att basera betygen på!

image99


T o r d a g

Vaknade inte med bra humör idag. Grannarna såg till att ha fest igår. Gick och la mig vid halv elva och lyckades somna vid halv tolv men sömnen varade bara en halvtimme sen så vaknade jag igen och kunde inte somnade om. Tappade tålamodet vid halv ett och ringe vaktbolaget. De kom typ 20 min senare, sen var de så lugnt som de aldrig har varit innan! Hoppas de jävlarna fick en varning...

Har haft miljö idag. Nästa vecka ska vi ha prov och sen kolla på film. Det blir The day after tomorrow och vi fick ta med kudde och godis och sånt! Var halt dö hela lektionen och mina leder mådde inte så bra efter en natt med för lite sömn. Iaf så blir de till att gå till körskolan snart. De är dubbel lektion idag. Skönt att få vara själv.

Julle skulle på julbord med Trollenäs lokalförening och är inte hmma från sent =( Trist för mig eftersom det är ett diskberg som väntar när jag kommer hem igen...

B o n d e


image117

image118

Jessicas momento när hon var och tatuerade sig i Svalöv!




image112
Girlsen var här och såg Bonde söker fru med moi und Julle. Bjöd på glass och cocktailbären som blev över från igår. Allt tog slut. Köpte en helt ny förpackning kulglass, två liters, inget kvar! Snacka om att de kan kränga. De belv ett "allmänt" öppet snacka om toalett besök och vad som får en bajsnödig!

image99


S a c o M ä s s a n

 


Var med tösrena och kolla runt på Sacomässan i Malmö. Gick där ett bra tack och kollade in vad man kunde studera vidare till efter studenten. Hittade en del intressant. Någon mer som var där?
image99





O n s d a g

image113


Tröjan Vero Moda
Jeans Jc
Väska H&M
Glasögon Direktoptik


Ska till Malmö med klassen idag. Vi ska på Sacomässan. De är massa utbildningar som ställer ut så nu ska jag klura ut vad jag ska göra efter min student! Haha de blir inte lätt. Hoppas de blir bra. Tar med kameran för dokumentation.

image99



T a b b e !

Haha var med om världens tabbe precis. Var ute med Jessica och vovvsen. När jag går hem så är dörren till trappan låst! Den brukar låsas 22.30 men inte nu längre, nu låses den 21.30 Tänkte innan jag gick "Behöver jag nycklar? Nä, dörren låses inte förrens 22.30" Toh. Ringde Julle men då fungerade inte det så jag försökte ringa Jessica men de fungerade inte iheller!

Fick lite smått panik så jag började gå tillbaka för att prata med henne för hon stod utanför Fridhem och väntade på Johanna. Så jag fick lånat hennes telefon för att ringa Julle. Nej, då går de fram en signal och sen telefonsvararen. Så de följde mig bort. Hoppade lite på Julles fina S80 för att om den tutade skulle han defenitift titta ut och se mig! Men den ville inte låta så Jessica gjorde det istället.

Hon bus-visslade en massa och skrek på Julle så tittade han tillslut ut och kastade ner nycklar till mig så Chico och jag slapp stå ute och frysa i våra skånska minusgrader. När jag kom upp kom vi fram till att Telias nät ligger nere och inte fungerar. Vi båda har telia för att de ska bli billigare att ringa till varandra men lönt med mobil om man inte kan ringa!

Skönt man har vänner som ställer upp! <3

image99






B e h ö v s

image111

* Julklappar till Kusin, Mammsen och Pappsen, Julle, bröderna och familjen Bengtsson.

* Klänning till nyår + resten av outfiten, jacka, väska & skor!

* Ny sminkverktyg + läppglans & ögonskugga.

* Rem till klockan










M y s !

Middagen blev underbar. Det serverades fläskfilé med pommes, bearnesås och sallad. Till efterrätt blev det hasselnötsglass med cocktailbär =) Mumma!

Nu är det myspys i soffan då de är Ugly Betty och "Best of" från Hous serien.

image109 image110

J u l k l a p p a r

image107


Älskar att lägga ner en massa tid på att göra julklappar och presenterna underbart vackra. Det är roligt att få en klapp som ser riktigt fin ut som personen har lagt ner mycket tid på. Lägg ner mer tid på presenten så blir personen som får den extra glad!

h & m S p o n s r a r

Gorgeus bilder på Malin Bayard-Johnsson och Peder Fredricson. Sponsrade av H&M

image104 image105 image106

T i s d a g

image103

Idag såååå är det 1,5 år med Julle! Det ska firas med mys och romantisk middag <3 Tänkte överraska honom. Hoppas han blir glad =)

image99

H j ä l p !

Skulle behöva hjälp med ett val av tröja/kavaj att ha till en klänning som ska bäsras på Nyårsafton. Vi är bjudna på en tillställning där de kommer runt 80 pers. Klädslen är klänning och kavaj. Känner att de är viktigt vad jag ska ha på mig eftersom de inte bara är de "valiga" folket som är där.

image101
Här är några förslag på vad som jag tycker kan passa till klänningen. Alla kommer från h&m.

image102

Kommentera om vilken ni tycker är snyggast att ha till. Skriv även om ni har något annat att tipsa om att ha till!

M e e

image100


Den bilden är bara så rätt!

M å n d a g

Ny vecka, Nya tag.
Idag ska jag jobba med mitt projektarbete som handlar om kastering av hundar - mest av hanhundar. Har tagit ut lite olika artiklar från nätet. Agria hade två bra. Även expressen hade en. Får se vad jag får ihopa. Ska leta efter olika kliniker vad det tar för kastrering av hanhund respektive tik.

Denna veckan

Skolan: Ska lämna in den uppgiften till Johnny som jag inte gjorde förra veckan. Boka tid för omprov i arbetsmiljö till Olov.

Fritid: Julstäda i lägenheten och trimma vovven =) Jessica ska tatuera sig på ondsag och ska följa med och hålla handen!

Körning: Dubbellektion för Monika på torsdag mellan 16.00 till 18.00 Ska fråga om halkan.

Ridningen: De blir nog inte från på söndag Fallini får vila tills dess för de blir tajt på schemat. Träna på de med formen eftersom vi inte riktigt har hittat knapparna. Formen i alla gångarter och böja med volter och serpentiner för smidighet.

image99








S ö n d a g

Sov till typ halv nio idag. Skönt. Vi var hemma vid halv tre och Julle var så trött att jag knappt fick en godnatt-puss! Men kvällen på Ekebo var trevlig. Mycket folk var där. Jenny och jag minglade rundor hela natten tills hon blev stämplad. Vi kom på litte smeknamn till vissa som "åbäket", "fet-röv" och "kvigan". Dessutom blev min och Roslunds bekantskap lite på kant då han gjorde något han lovade heligt att inte göra!

image98



puss.

L ö r d a g

De blev ingen jacka. Ringde runt till typ alla H&M butiker och alla sa de var slut tills jag ringde Center Syd där hade dom dem och hon sa att allt fanns som jag beskrev men icke när jag kom dit. På den jackan hon hade hängt undan var där inte ett skit på som jag hade sagt. Så de blev ingen jacka för min del =( Blää. Ska kanske beställa en jacka från webshopen istället. De får väl duga...

image97


Ska köra till Danneborg nu tillsammans med Mor och Far så de ska få se kalvarna =)

puss.

F r e d a g

Hej hopp.
Idag har jag och Rebecka fritidsforskat. Haha de blev en runda med hundarna då vi träffade på en massa väktare. Mitt i skogen! Tydligen fanns där en massa hus med förvaring av militärt matrial och dessa skulle fyllas på. Så Rebecka och jag fick eskorteras förbi av en väktare. Rätt flörtiga var de också!

Sen så efter lunchen så cyklade vi till pållarna för att rida litt. Trevlig var de. Testade dressyr sadeln på Fallini. Den passade sådära. Får göra litta justeringar så passar den nog. Rebecka blir bättre och bättre med sin ridning. Idag lärde hon sig vad "volt tillbaka" var för något. Kul att har någon att lära ut till. Skönt att ha häst när man själv vill det. Dessutom så får Julle kalvar igen om 10 dagar. Fast då åker de andra =( Men de är bara att vänja sig.

Imorgon ska jag på jakt efter denna jackan. Är överförtjust i den. Kommer från H&M men vet inte vilka butiker som har den. Någon som har sett den i en butik i Malmö trakten!?


image96

( Bild lånad av Kenza! )

puss.

Ö n s k e l i s t a

Tänkte lista lite av vad jag önskar ska ligga under granen i år!

 Trosor från Björn Borg




 Presentkort från Make Up Store




 Parfym från Armani - Diamonds







Påflyllning kommer efter hand <3


T o r s d a g

Igår hade jag utvecklingssamtal och en inlämningsuppgift därför blev de inte någon tid över till att blogga. Men de gick iaf fin fint =)

Har precis övningskört och de gick super. Hoppas de inte tar så lång tid som de varkar iaf =/ Meen ska snart göra halkan är det tänkt. Nu ska de städas och diskas sen drar jag iväg till Danneborg så jag kan rida ut en sväng med Rebecka. Hoppas de går vägen denna gången. Kanks einte ska rida idag utan longera istället. Får se vad tiden säger.


image99

D a g e n s H o r o s k o p

Väduren

Du är pigg och vital från första stund, och de frågor kring ny kunskap, rättvisa eller internationella sammanhang som infinner sig kommer att prägla mycket den närmaste tiden. Efter lunch får du mer ro att koncentrera dig ordentligt.

T ä v l i n g

Om man länkar in på Olgas blogg så kan man vara med om att vinna en googie-bag värd 1500kr! WoW. Något jag gärna vill göra. Tänk att få en gång vinna något man verkligen vill ha =) Då hade jag blivit överlycklig..


image92

T i p s - A n s i k t s k r ä m

image91

Vill rekomendera en ansiktskräm som heter Ice Cream Time från Make Up Store som gör huden underbar. Den svalakar huden samtidigt som den ger den fukt. På deras hemsida står det såhära om den.


En mycket lätt, men ändå näringsrik formula. Sheasmör verkar mjukgörande och skyddande, medan en rad andra komponenter är lugnande, läkande och kylande. Kan användas morgon och kväll och passar normal till fetare hy. Dess läkande egenskaper gör krämen perfekt för känslig hy.


T i s d a g

Orka med allt. Är otroligt trött. Känner mig för att sova en stund. Ska nog vila lite. Ute håller de redan på att bli mörkt tråkigt nog. Ska bara skriva på min uppsats om droger. Känner inte för det just nu men den ska vara inlämnad imorgon. Dessutom har jag utvecklingssamtal imorgon. Undra vad vi ska prata om?


Kände att min "Need"-lista behövde uppdateras så de blev det!

D i a m o n d s

Emporio Armani Diamonds


En läcker flaska fylld med elegans och kraft.

doftEnligt Giorgio Armani är "den perfekta parfymen som en man eller kvinna:  enkel, raffinerad, diskret och vacker. Närvarande utan att bli påträngande."


Diamonds är en glittrande doft med 4 unika gnistor.

En fruktig sida: en glittrande och frisk öppning, som blandar fruktiga och färgstarka noter av litchi och hallon.

En blommig sida: ett blommigt hjärta, uppbyggt kring en mycket feminin ros, delikat färgad av fresia och liljekonvalj

En träig sida: en kraftfull och elegant slinga av vetiver, cederträ och patchouli.

En ambersida:  den lugna harmoniska doften av amber och vanilj


bedoft


Har önskat mig den av Julle <3

S ö t i s !

image88

Min vovve är bara för söt! Han satte sig på toaletten för att lösa korsord. Älskar han över allt annat. Du är mitt ljus <3

J u l k l a p p a r

image85

Nu börjar alla funderingar om vad man ska ge till alla sina käraste. =) Kollade på kyssjohanna.se och där kunde man välja att få de man beställer inslaget, utan extra kostnad! Jätte praktiskt och dessutom otroligt söta paket.


 

Man får väl börja skriva en lista. Några saker kanske dessutom ska beställas från nätet så de gäller att få hem det i tid!


 


M å n d a g

Sovmorgon idag. Skönt. Har inte ens varit ute emd vovven än men han kan hålla sig en stund till. En lektion idag. Den är en timme sen så har man inte mer att göra idag. Får väl ta mig till Fallini och rida idag. Får se om man lyckas få av han lite vinterpäls =P

B o o m C h i c k a W ah W a h.

Alla borde se denna video! Sååå titta ;)

S ö n d a g.

ridsakerNär jag vaknade idag var jag ursinnig. Grannarna hade festat hela natten. De spelade så hög musik att jag kunde sjunga med i låtarna inne i mitt sovrum. Sen skrek och klappade de en massa så fort de blev tyst mellan två låtar. De var värre än i mitt trapphus i lägenheten. Fridhemmarna där är bäst på att alltid festa. Någon gång vid halv fyra på morgonen blev de tyst. BLÄÄ!

Har varit runt på Eko-hallen, Hööks och ÖoB med Mammsen idag. De blev snygga ridvantar, stövlar och en ny ridhjälm. Verkligen behövligt nu till vintern när man ska rida ute.


L ö r d a g.

Idag har det hänt mycket. Red ut med Rebecka i morse och de gick super tills vi skulle rida hemåt igen då Poker blev rädd så Rebecka trillade av. Poker ville inte stanna hos oss utan sprang hela vägen hem. Tur var det för mitt hjärta bankade, tänk om han blev påkörd! Men de gick finfint.

Julle har iaf åkt till Ekebo ikväll. Orkade inte följa med utan åkte hem istället. Så har fått lite stuff av mamma då hon har varit i Ullared. Hon hittade en kappa till mig som var ungefär som den jag har letat efter i typ ALLA butiker. Har även fått de jag beställde från H&M.

   


Såå dagen har mest varit till att umgås med min underbara vovve. Tur att jag har en sån sötnos som han. <3 Älskar han över allt annat. Han ger mig alltid en puss vilket humör jag än är på! Självklart var han överlycklig över att komma hem till mor och far eftersom han får lov att sova i sängen här hemma. Bäddat gjorde han med där!

chicovalp


Har funderat lite och tänkte beställa en sån här behållare från Becali Design. Tipset fick jag från Kelly's blogg. Man kan ha sina trsoskydd eller andra bra saker man vill skydda. Jag ska ha den till det den är ämnad för! Har ej bestämt vilken färg jag ska ha än.


trosskydd

F r e d a g.

Har Johnnybajs-lektion ny. Mög tråkigt. Ska snart köra traktor. Jippi! Jessica och jag ska rocka ;)

N y t t M ä r k e.

makeupfactory
Var på Väla och Familia med Julle, hans Mor och Rebecka. Jule och han Mor var inne och handlade på City Gross medans jag och Rebecka gick runt och kollade i butiker på Familia. Köpte balsam spray till min Mor på Bellbox och sen så gick vi in på Cubus och kollade så märkte jag att de hade ett nytt sminkmärke som heter Make Up Faktory. Behövde en ny mascara så jag kollade in det och de visade sig att om man köpte två produkter så fick man en styling mascara på köpet!

Dessa Produkter köpte jag

   
Eyeliner 160;- , Eye Shadow 140;- och fick En Styling Mascara på köpet

T o r s d a g.

Idag så var det svinkallt när jag gick ut med vovven imorse. De var tre minus men de kändes som tio! De är globalmiljövård som står på schemat idag. Går bara till lunch så de är najs. Sen ska jag nog och shoppa med Julle. Vi behöver en del till helgen =) Typ varmare vantar och mössor! Kanske ny ridhjälm? Får se.


frost


puss.

G å s m i d d a g.

Gåsmiddagen var jewligt seeeg i år om man säger så. De blev iaf bilder på mig och Jessica!

gås2


Klänning från Lindex
Strumpbyxor från H&M
Bolero som jag inte minns
Halsband från Glitter


gås1


puss.

P o m e r a n i a n.



Var bara tvungen att lägga upp denna videon. Älskar de små söta dunbollarna. Längtar tills jag får min egen men först ska de bli körkort!

O n s d a g.

Vi fick reda på hur det hade gått på djursjukvårdsprovet idag. De gick sämre än jag hade trott men jag klarade mig till VG-nivån. Besviken på mig själv. Får plugga mer nästa gång.

Ikväll är de Gåsmiddag på skolan vilket betyder att man klär upp sig, äter gås och sedan drar vidare till någon som har egen lägenhet och super sig redlöst berusad! Jag ska dock inte göra det sistnämnda. Orkar helt enkelt inte och jag har en bra anledning - värktabletterna går inte hand i hand med alkohol. Ska lägg upp bilder på min kvällsoutfit sen



puss.

Y e e e h a a.

Hehe. Mötet gick fin fint. Fick utdelat en massa uppgifter. Hoppas allt blir bra nu. Jag ska övervarka alla kommitéer. Får se hur det går.

Ola var snäll och skjusa migg till Stallet idag efter mötet. Chico blev lite ledsen för att han skulle vara själv men de löste sig. Snackade med Niklas och fick lov att rida i paddocken något jag blev väldigt glad över. Skönt att ha någonstans att ta vägen. Ska rida ut en lååångrunda på lördag hade jag tänkt. Får se hur de blir.


fallinis


puss.

T i s d a g.

Har haft Nationellt Prov i Svanska B idag. Tråkigt värre men vi hade iaf ett bra tema. Drömmar. Men de fanns inget intressant man fick välja och skriva om men de blev nog bra iaf. Hoppas det! Vill ha bra betyg.

Kl 15.00 ska vi i studentkommitéen ha möte. Annars hade jag kunnat åka och rida redan nu men ack de gick icke. Får väl iaf se om jag kommer dit i tid idag. Måste ringa Nicklas och fråga om paddocken. Hoppas jag får rida där. Gården blir ju hans snart.

F a l l i n i.

Idag så var jag hos Teresa och red hennes pålle. Han var hårig som ett får så de kanske vi får göra något åt men han var helt underbar att rida även om de blev lite bravader i mörkret! Så de blir till att rida mycket nu. Något jag ser vääldigt mycket fram emot. Glömde kameran så de blev inga bilder men ska nog dit imorgon så då ska jag inte glömma den!


puss.

M å n d a g.

Dagen idag ser ut som så att jag har redan damsugat. Känns skönt. Ska diska och gör min läxa med sen blir de till att göra sig i ordning för skolan.

Ska höra med Theresa efter skolan om jag kan åka och rida en sväng. Hoppas det för nu är jag riktigt sugen på att komma upp i sadeln igen. Fast ut ligger de lite snö och de var minusgrader när jag var ute med vovven. Julle fick skrapa rutorna på bilen innan han åkte iväg.


image69


Ska även fixa till min mössa så den blir mer personlig. Ska även använda min nya sprejfärg jag köpte på hornbach i lördes!


kanske dags att tänka på julklappar?
puss.

S ö n d a g .

Detta var min outfit för söndagens bravader =) Har min grymt tjocka jacka eftersom de var svinit kallt ute!

image68


Klänningen ellos.se
Sjal H&M
Bälte Gina Tricot
Strumpbyxor H&M
Har även svara stövlar på mig från Din Sko





Idag så är det slappt. Skulle ringt Theresa och snackat om Fallini men de får ta och vänta till imorgon. Orkar inte rida idag för min knän mår inte så bra. Sängen har iaf varit underbar att sova i =)

sängen


Senare idag ska vi till Örkelljunga och hälsa på Julles Mormor och Morfar. Riktigt trevligt ska de bli. Hela familjen ska dit så Hillevi (Mormor) kommer bli jätte glad. Är storm förtjust i henne för hon är bara för cool!


puss.

M o r m o r .

Är hos min kära mormor nu. De blev middag där med kusinerna. På IKEA köpte jag två lådor så jag kunde få lite mer förvaring. Även ett metall träd att ha smycken på. Två korgar till att ha i lägenheten. Julle köpte madrass och sen visade sig att vi fick en fin sänggavel i rotting. Riktigt najs!


  

Förvaringlådorna 59;- Korg 139;- Dekorationsträdet 59;.-



Ska strax äta efterrätt, de blir äpplekaka med vanijlsås. Mums! Sen är de hem hämta säng och sån sedan till Svalöv =)


L ö r d a g .

Snart ska jag och Julle åka till IKEA för att handla ny bäddmadrasstill den nya 140 sängen vi ska få. Han har bestämt att vi ska ha en latex madrass. Något jag känner att vi kommer uppskatta enormt! Ett byte från en 105 säng till 140 känns verkligen som ett lyft. Vi kan inte sova ihopa mer än en natt i den nuvarande sängen. Blää.

Ska byta om så vi kan dra nu!
puss.

F r e d a g .

mönstradtunikaDagen har varit dryg. Extremt lååångtråkig. Har massvis med planer för helgen så de blir inte allt för mycket bloggande. Julle tycker det är tråkigt att jag sitter så mycket vid datorn.

Hihi.
Har precis spenderat lite pengar. Gosh. De känns skönt!

Tunikan ->
jag köpte ->



puss.

N e e d .

Lista på vad jag behöver införskaffa

  • Brett bälte, tänkte detta från Gina Tricot  Har skaffat!
  • Mascara , Rimmel  Det blev en annan från Make Up Factory
  • Hårfön, Hårtork Artist Pro Dryer från OBH Nordica
  • Armband, cocoo.se
  • Lång cardigan
  • Praktisk sminkväska
  • Hårinpckning, Respons Pärlemor & Körsbärsextrakt
  • Over Knee Strumpor, Naturvita & Grå/Svarta
  • Ankelboots
  • Söt mössa Köpt på H&M!
  • Nya jeans


image61

H e j H o p p .

image60Någon som har några bra tips hur man når ut till fler läsare?

Ska snart iväg för jag ska övningsköra. De blir till att köra in till Landskrona. Är borta mellen fyra och sex. Vet inte riktigt vem jag ska köra med. Tycker de är jobbigt att man är borta två timmar men man kör bara en. Tur jag har dubbel lektion nästa vecka!

Blev inte till att bygga på naglarna denna veckan. Trist. Ville verkligen det! Men får vänta. Behöver shoppa lite också känner jag...

T o r s d a g .

Idag ska jag in till Landskrona med Jessica för att gå en elevskyddsutbildning eftersom vi är ombud för det. Ska bara var där till lunch! Men måste gå nu eftersom bussen går från Söderhus kl åtta =)


Puss.

R o o m s e r v i c e .

Såg precis Roomsevice på kanal5 och där gjorde de om ett rum i ett hus på Gotland. De nya rummet skulle bli sovrum med walk-in closet. Gosh. Vadå svartsjuk!

 

Ska ge Julle lite rygg massage nu. Min axlar värker också men de verkar få vänta =) De man älskar går först <3

Puss.

T o d a y .

Såhära blev bilderna idag. Helt värdelösa. Har inte riktigt fått tjing på de dära med själv-utlösaren. Men de får duga.

outfit_nice
Gröna tröjan ellos.se
Svarta byxor Lindex
Svart långarmad H&M



Chico ville också vara med. Han är sötast!

B r i t n e y .




Är hon tillräckligt bra för att komma tillbaka till toppen?

L a p t o p c a s e .

Hittade två snygga skydd/väska för laptopen på accessoara.se som var riktigt heta =)

pc-bag
Denna röda i skinn heter Beck Södergaard PC pocket Bag för 2495 pix. Finns även i svart.
laptop
Dessa skydden heter Luxe Functional Compartment datorfodral. Passar upp till en 15,5" för 399 pix.

K a n s k e ?

Har kollat runt på cocoo.se för att hitta fint armband. Hittade två stycken armband men vet inte riktigt vilket jag ska välja. Svååårt. Får fundera lite på det. Men båda är bara sååå snygga!

armband2armband1
Båda kostar 195 pix styck. Riktigt heta är dem. Kanske båda?

C h i c o f i s e n .

Okej. Vaknade i morse och hade sovit underbart. Chico var lite överlycklig att jag äntligen hade vaknat. Men de blev inte någon promenad på morgonen eftersom vi skulle till Jessica sen innan skolan så min Chicofis kunde vara med Diva =)


chicofis

Vet inte vad jag hade gjort utan min söta vovve.
Älskar han mest i världen!

J ä g e r s r o .

Åkte hem direkt efter skolan idag. Skulle hem äta innan de var dax att åka vidare in till Jägersro för att se hur de gick för Viva Gold och Roma. Trevligt nog gick de super för båda! Viva vann loppet och Roma kom trea. Blev snuvad på andreplatsen precis innan mål. Tråkigt men hon låg två från starten och orkade inte riktigt på upploppet =( Men hon är bäst ändå.

Beställde även kläder från h&m med mor idag. De blev den svarta tunikan men skippade mössan och väskan. Fick även med ett olivfägat linne =)

Nu ska jag krypa ner i sängen till min påg som ligger där och ser ut att ha jätte mysigt så jag blir lite svartis!


Puss.

T i s d a g .

Vi har självstudier första lektionen om vårat drogarbete. Jag har om rökning. Varför folk väljer att röka. Men ingen verkar veta varför. Så röker du och vet varför? Skriv till mig!

Ska hem efter skolan idag. Far ska med mig in till Jägersro för att se Viva Gold och Roma starta. Ska inte glömma kameran nu så jag kan ta en massa bilder på de sötisarna. Hehe Viva är rankade som favorit i Travronden =P Hoppas någon av dem tar hem segern!

Fick dessutom tips om vilken tröja jag ska beställa. Väldigt glad över detta. Blir nog den också om jag tänker efter =)


H & M

Tänkte kanske beställa kläder från h&m. Blir nog detta hära =P


     
Rosa väskan 98:- (ord. 198:-)
Mössa i mörk blågrön 59,50:-
Topp i rosa 74,50:- (ord. 149:-)
Tunika i naturvitt 249:-


 
Vet inte riktigt vilken färg jag ska ha på denna. Svårt val. Båda är snygga på sitt sätt. 198:-

M å n d a g .

Bordet
Kom rätt sent till lägenheten igår. Julle hjälpte mig att byta mitt bord till de nya ekbordet och de blev super snyggt! De gamla ska ner i källaren nu. Får se vad jag gör med det. Jessica skulle få tagit hand om det till sitt rum på internatet men hennes mor hade redan fixat ett annat =/ Någon som är intresserad av ett IKEA soffbord i serien LACK med sån hylla under? Är i fägen björk.

Vet att de blommiga kuddarna inte passar in men har inte haft tid att sy nya kuddfodral =(



Har städat hela köket också nu på mogonen. Ska duscha, städa badrummet och sen dammsuga om jag hinner innan lunchen.

Puss.

F y n d i g t .

Jag och Rebecka har varit Emmaus som är en scondhand butik som ligger över vägen. Tänkte leta efter glasunderlägg till bordet nu när jag har fått ett snyggt ekbord i lägenheten. Hittade två olika varianter. Köpte båda man måste fixa "tassar" till en av modellerna eftersom de saknas på vissa. Fyra underlägg i sten och fem i glas. De i glas saknar "tassar". Köpte även ett stort martiniglas som jag ska ha godis i och lite accessoarer. En broch, ett hängsmycke och en "kedja" med pärlor som kan hålla ihop koftan eller tröjan. Allt för 100 spänn. Hel lyckat =)

martiniskal
fynd

S ö n d a g .

Igår var vi på bio som sagt. Vi såg Solstorm. Bra svenska film men blev lite skrämd av handligen att de verkligen är så på riktigt. Läskigt.

Idag så var vi uppe hos kalvarna i förmiddes. Kelade och klappade mest dem en massa. Toker är helt busig. Han äter på mina skor och byxor - tokig helt enkelt, därav namnet. Sen sopade jag, gav mat till katterna och sen hjälpte jag Julle med att riva boxar där uppe. Sen gick jag ner för att fixa lunch till alla som var ute på vars ett håll på detta stället. Men mötte Bodil i brygghuset så hon berättade snallt vad som var lämpligt till lunch. Mums =)

G o s h .

Haha. Hade tänkt åka iväg och shoppa lite men tog en powernap på 1,5 h. Mycket skönare. Ska snart åka till min söt. Ta tåget kl fyra och så hämtar han mig i eslöv. Lillebroren ska ha folk hemma för att fira sin 19-årsdag vilket betyder att man inte känner typ något så vi har bestämt oss att hitta på något med hans päron istället. Middag ute och bio antagligen. Vi får se =)

Kommer att sakna min lille plutt men de är tråkigt för han att vara på Danneborg om jag ska sova där så han får stanna hemma med mor och far. Var meningen att jag skulle ha han i helgen men mamma och pappa skulle ändå vara hemma och ha folk så de gjorde inget! Har mycket att packa så jag får skynda mig...


image40

L ö r d a g .

Ä N T L I G E N ! Veckan är slut, eller iaf jobbeveckan. Skönt att få cash till jul och så men de har varit rätt jobbigt för mina leder. Fick åka hem vid två igår så tur att mor min var hemma så jag kunde bli hämtad. Duschade och sov en stund när jag kom hem. Skulle var hos frisören för klippning och slinga håret. Blid blir senare. Sen kämpade jag hela kvällen med den stora tavlan jag ska ha ovanför sängen. Ska lägga upp en bild när den är på plats sen men en tjuvtitt på resultatet.


image39



RSS 2.0