Utan lögner.

Haha. Inatt blev man väckt ett antal gånger. Min kära påg ringde och berättade vad han hittade på med. Tydligen var han på The Tivoli där de var 20 men han fick komma in även om han bara var 19. Haha. Något han berättade minst tre gånger! Haha. Sen var han jätte gullig och berättade hur mycket han tyckte om mig. Då blev jag väldigt glad men hade uppskattat de liiite mer om han hade sagt när han var nykter istället. Men de var skönt att höra att man var bäst i världen även om jag hellre är det tillsammans med dig och hur glad du var över att jag tycker om mig. =D Så denna dagen verkar också bli väldigt bra, även om jag har en hög med läxor.

Too far

Otur med lycka.

I morse väcktes jag av ett jewla kackel som kom utan för dörren. Kändes inte för bra faktiskt. De var Mådan som skulle hålla låda tillsammans med Diggi. Hela morgonen höll dom i gång. Ända från halv åtta. Men lyckades att somna om ett tag vid nio Fick mig på litta bättre humör! Josse var ju full som ett as igår och spydde mer än tre gånger. Rääligt. Men vi lyckades få henne med hem i lugnt tackt. Vi fick gått en sväng allihopa runt Jannes gård. Rätt fint ställe =) Byggnader överallt. Men så iaf skulle vi köra till Teckomatorp så att vi kunde ta tåget hem 12.03 Planerna blev snabbt ändrade när först baslådan ger upp och sen växellådan. Så hans mor och lillebror kom och bogserade oss hem. Antagligen blev de sån otur bara för att Janne kallade mig Flodhäst! Janne var trevlig nog att köra oss hem. Han är för snäll och stället upp! Känns jobbigt när man inte kan ge något tillbaka... =( Vill verkligen göra det. Hem kom vi.

Iaf så träffade jag Rasmus efter jag hade varit hos Gunnar och hämtat min moppe. Han och jag drog till Nova för att köpa morsdagspresenter. Vi skojjade om de mesta och de var roligt att få se han igen. Var ett bra ta sen. =)

Sen sa någon jag håller av otroligt mycket något som fick mig till att bli tårögd. Något som fick mitt hjärta att hoppa över ett slag. Nu finns de glädje och lycka så de räcker och blir över!


80861-3

Han är min, Han är allt
Han är svår att nå, men han är min ändå
Han kan få , Vem han vill
Men han säger nej till alla utom mig
En gudagåva som himlen sänt
Som ger mig allt jag vill ha
Det är sant , Han är allt
Han är min!

Tycker om dig något enormt mycket. Vill verkligen du ska veta det. De blir så kallt utan dig nära mig.
"Kan du inte höra mina hjärtslag står du för långt borta!"

a real heart

Härliga Vänner.

Igår så slöade jag halva dagen med städning, tvättning och läxläsning. Kände mig mycket duktig efter det! Janne var snäll och hämtade mig hemma sen. Så åkte vi till Jonna där vi plockade upp Diggi, Regina, Jonna och Mårten. Vi åkte vidare till Pitzen där han och Nicklas väntade - fulla som svin! Haha. Har nog aldrig skrattat så mycket som när Pitzen kommer ut från sitt rum och har precis knäppt upp byxorna (för han ska gå coh duscha) han frågar alla öppet "Är det någon som vill ha korv!?" Haha de var jewligt kuligt =P Han syftade på riktig korv men vi andra trodde han menade något helt annat! Efter en massa festande där (jag var nykter!) Så drog vi vidare till Billesholms parken där folket skulle in och parta. Jag, Janne och Diggi drog till Örkelljunga där vi var hos My och kollade på film. Emily var även hos Mysan =) Sen åkte jag och Jenne tillbaka till Billesholm där vi hämtade hans lillebror - full som ett svin och hans storebror + en tjejkompis till dom. Rätt roligt att höra vad de hade att säga ;-)
ViJag, Janne och My hemma hos henne! Redig förfest på en halvtimme innan Ekebo...

Idag har jag ridit Vance på min ridlektion. Vääldigt trevligt. Han var spattig och het som en potatis. Men de gick. Först hade vi litta tempoväxlingar och sen fick vi hoppa litta i parken. Jätte skojjigt. Vill så gärna hoppa mer för jag vill ha tillbaka de självförtorendet jag hade i det innan... Vill verkligen.
Är i Örkelljunga nu. Hos sexiga My. Här är trevligt folk; Masen, Emily, Janne, Borsti, Lindgren, Sara, Måd (DrunkyMunky), Josse, Diggi, Peppe och Erik och hans kompisar. Johan och Roslund kommer kanske sen de slöa jewlarna!


Is this all I can get.

Sommar. Snart. De kommer bli en lååång sommar. Känns som att livet snart kommer ta slut. Känns som att de inte kommer bli något du och jag. Inte mer än vad vi har nu. Vi kommer skiljas åt vare sig vi vill eller ej. Får den känslan nu i alla fall. Vill verkligen inte att de ska bli så. Vill vara din. Ska kämpa. Du & Jag. Njuter av varje minut tillsammans med dig. Men vet inte riktigt var den tiden tar vägen för allt går så fort när jag är med dig. De är jobbigt.

Alla vännerna då. De kommer åka hem. Ha sin sommar. På vars ett håll. Kontakten kommer vara s vår att hålla. Men alla ni kommer jag ju se igen efter sommaren. Inte treorna precis. Bara de som har någon kvar på skolan. Ska göra denna sommaren så bra så möjligt. Bästa sommaren någonsin med massor av påhitt med vännerna. Längtar efter värmen. Längtar efter dig...


puss    Känslan du ger mig är obeskrivlig...


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

That's me. Take it or leav it...

RSS 2.0