O n s d a g .

Idag var det bara till att jobba halvdag. Skönt. Åkte direkt till Danneborg för att checka in alla kalvarna och de fullkomligt älskade mig =) Fick massvis med slikningar på benen. Haha. Så jag kliade han en massa på halsen. Ska försöka döpa alla tillsammans med Rebecka. Har redan döpt några till Toker och Blyger. Till helgen ska jag ta med borstar så jag kan pyssla om alla ordentligt. Bilder på kalvarna finns på http://cattie.bilddagboken.se


image38

T i s d a g .

Jobbet var helt ok idag. Var riktigt trött och slö i kroppen. Dessutom höll Party Time på att sparka mig i huvudet när hon stegrade och skulle slå med frambenen när jag skulle ta in henne och Roma från hagen. Jobbiga hästjävlar var de hela vägen hem från hagen.


Beställde kläder från ellos.se i söndes och fick leveransen idag. De är roligt när kläderna kommer så snabbt!
Den första satt fint och tunikan var lite för stor så den får gå lite som oversize men de blir hett tillsammans med ett brett bälte, svarta byxor eller ett par tjocka strumpbyxor. Den sista tunikan var mer som en klänning så den var inte alls lika söt som på bilden så mor fick den istället eller så ska vi skicka tillbaka den.


image37image35image36

Nu är min älskade snyggis här så jag ska ut en snabb runda med vovvisen och sen ska vi krypa ner i sängen för att kolla tv och sova <3

M u u .

image33


Julle skickade bild till mig på de söta små kalvarna som kom idag =) Längtar tills jag ska åka dit på onsdag. De är nog dags för att gå och lägga sig. Chico har redan prakerat sig i sängen för att ha mest plats <3 Älskar den lilla söta vovven =)

M å n d a g .

Idag var det jobb inne på Jägersro. Jobbar som vikarie för en anställd hos Mats Rånlund. Kändes skönt att få köra lite häst igen. Har saknat vissa av pållarna. Iaf så var det fortkörning idag. Värmde på banan och körade fort en gång med Rapide Bowl. De var kul men vädret idag gjorde att man inte såg något på upploppet så de blev inte så värst bra =( Ska jobba hela veckan. Halv dag på onsdag och lördag, ledig på söndag... Känns skönt att få lite cash!


image32

Lördag.

Well. Idag så var det Peo, Julles lillebror, som hade fördelsedag. Haha vi väckte han tidigt imorse även om jag inte riktigt var sugen på det med tanke på att jag inte har sovit särskilt mycket inatt. Men Peo fick massvis med presenter av oss i familjen.

Efter frukosten var de bara till att ta på sig jobbekläder då jag, Peo och Rebecka skulle hjälpa Julle att ta ut inredning från de gamla slaktsvinstallet. För på måndag kommer där bo nya djur, nämligen kalvar =) Massvis med söta kalvar. Haha och de fick han reda på igår. De finns hur mycket som helst att göra men vi har kommit rätt långt idag. Ska vara där imorgon med.

Kl 13.00 var de dags för gäster på Danneborg för Peos ära. De bjöds på smörgåstårta som Bodil hade fixat.Något som alla uppskattade. Även finfin Daimtårta som Mormor Hillevi hade bakat. MUMS! Efter mat och fika drog jag och Julle ut i stallet igen för att fixa. Blider kommer på http://cattie.bilddagboken.se imorgon =)

Nu ska jag hålla kväll med min sötnos eftersom de är vår dag idag. Nämligen den 27 =)

image31

RSS 2.0