Woho

Har inte skrivit på ett tag nu... Tråkigt men sant. Har inte haft tid eller ork att sitta vad datorn. Tänkte berätta vad jag fick i juklapp.

 * Kuvertväska från Lindex
 * Trosor & Strumpor
 * Gossip Girl böcker
 * Baktillbehör och uppläggningsfat för tårta
 * Make up rådgivning hos Make Up Store
 * Litesmått och gott =)
 * Den bästa var från Älsk då jag fick Nintendo Wii

image161

image153

Julhandlen

Var som sagt i stan med Momor idag. Var lite irriterad eftersom min mage inte är frisk. Lagom med folk ute i stan. Ingen trängsel eller så. Men när far och jag körde upp till Burlövs Center för att lämna tillbaka en sak vid tre så var där kaos på parkeringen. Lika dant utanför Nova i Lund. Köer långt förbi så vi fick köra ett annat håll hem. Varför envisas alla med att handla allt in i det sista? Förstår mig inte på folk.

image152


Mög

Jahapp så fick vi fler kalvar imorgon. Trevligt i och för sig men inte riktigt tillfälle för det. Jävla Kurt. Han fixar för mycket. Så nu blev det ännu mera trassel till imorgon. Om de inte hade varit för de snubbarna som ska komma imorgon om förprövningen hade allt varit ok.

Har bakat mina pepparkakor idag med. Tog mig friheten att göra kristyr på dem. Vissa blev rätt mycket bättre än andra.

image153


T o r s d a g

JULLOOOOOV!!!

Haha första dagen pålovet och jag går upp halv sex. Knäppt. Kunde inte somna om efter att Peos väckarklocka hade väckt hela Danneborg. Så de var upp ochkäka frukost med familjen. Hjälpte även Julle med att fodra kalvarna vilket slutade med att han fick gå vid sju eftersom vi inte blev klara tills de skulle iväg halv åtta på julfrukost. Så nu är man helt själv. Tänkte baka pepparkakor snart *mums*
image152




Julbak

Har bakat nötkakor och kokostoppar till Jannes mor. Orkade inte göra något speciellt ändå och sitta framför datorn är ingen höjdare.

image158  image160

O n s d a g

Soo...
Idag skulle jag varit på avslutning i skolan med klassen men de blev inte mycket till sömn inatt. Drömde en massa konstiga drömmar inatt så de vara till att gå upp en stund för att vakna till. Kroppen kändes helt ur form, som att ha sprungit ett matatonlopp. USCH! Så de var bara till att skicka meddelande till Anders och säga att jag inte kom. Kom upp ur sängen vid tio tiden men inte känns kroppen bättre för det.

image152



T i s d a g

Mög. Har inte sovit ett dugg bra inatt. Har börjat med an massa skumma drömmar igen. Bläää. Så sömnen är skit. Ska få reda på två betyg idag. Får se vad det blir. Orkar inte med skolan mer. Vill inte tänka på det alls...


image152


Brittans video



Vad tycker ni? Lite rolig är den allt...

image152




M å n d a g

Okej. Tog bussen hem tillsammans med Chico imorse. Har sovit mega kasst. Håller på att renskriva min välfärdsanalys som jag och Jessica har gjort. Hoppas man inte behöver lämna in vars en för de orkar vi inte.

Denna veckan

Skolan: Har fixat praktik i Röstånga hos veterinären där. Sista skoladagen idag. Avslutning imorgon med stipendie utdelning och på onsdag är det avslutning med klassen. Helt fel ordning men va fan...

Fritid: Fixa etiketter till klapparna. Även göra julgodis hemma hos familjen Bengtsson <3

Körning: Ska köra imorgon för Monika. Ska kolla upp vad mer jag kan träna på under julen för att se hur det går.

image153



S ö n d a g

Åhhh!
Skrev ett lååångt inlägg men sen fuckade datorn sig och allt försvann. Pallar inte skriva om. Ska sova nu så jag kan pussa på kalvara imorgon =)

image153


H&M kläder

Nu fick jag äntligen fottat sakerna jag fick från h&m som jag beställde förra veckan. Är riktigt nöjd med allt fast skickade tillbaka cardigan och två långarmade tröjor som satt helt konstigt

  


image152




L ö r d a g

Sooo. Packat igen. Trist. Orkar snart inte mer men de är bra en termin kvar sen kan jag äntligen bo på ett ställe. Ska snart köra till Danneborg ska bara slå in litta julklappar =)


image152

F r e d a g

Idag så hoppade jag skolan för att jag hade sovit så satans dåligt och mina leder var bajs. Så de blev till att vila och ta det lugnt. Hjälpte till att fodra kalvarna. Måste nappa en. Han är svår. Har dessutom redan fått en favorit. Satt inne i deras box nästan halva dagen. De är bara så söta!


image150


image151


De blev julmat på kvällen hemma hos familjen Bengtsson. Nice. Riktigt gott med julskinka, köttbullar, prinskovar och allt som hör till - nästan. Men de blev till att åka med till mitt lilla vilddjur. Har saknat han så otroligt mycket. Han är den bästa. Tror inte jag har sett honom så glad som när vi kom hem. Till och med Julle var glad över att se han. Chico is the best!

image152


Kalvis

Åhh är kär! Julles kalvar är världens sötaste... Hihi har redan fått en favorit och ser till att nappa upp en eftersom han inte har någon vettig sugreflex. Ska kämpa med han imorgon med. Har projket och ska titta på film imorgon. Hoppas mina leder blir bättre!

image149

T o r s d a g

Då var det Lucia och min kropp vägrar att fungera. Den tålde inte att vara med ute och ha kul med vännerna. Livet är orättvist. Drack måttligt, men däremot gjorde inte andra det. HAHA!

Har haft fårskötel med Bo idag. Tur att vi började halv tio för de var seeegt som fan. Väntar på att Peo ska hämta mig efter sitt jobb kl fyra. Sen blir de till att stupa. Vill bara ligga i famen på älsk.

image153

O n s d a g

Wihoo klarade mitt prov på hinduismen och buddhismen. Men fick skit ont i min arm så gick göra sista frågan muntlig men annars gick de prima!

Mamsen har dessutom meddelat att paketet från H&M har kommit =) Vilket är förtjusande tycket jag. Längtar efter det...

Ikväll blir de förfest här innan vi drar vidare ;)

image152


Christmas



Åh älskar låten! Skulle vilja ha den på mobilen när det ringer... Någon?

Personlig Almanacka

Skulle vilja tipsa om att beställa en personlig almanacka till dig själv eller ge bort i present. Du får välja färg på omslaget och hur du vill sen ska se ut i veckodagarna. Något jag rekomenderar. Gå in här --> http://personligalmanacka.paulanders.com/ för att beställa!


image148

Smyckeskrin

Har länge varit sugen på att köpa ett nytt smyckeskrin men har plötsligt tänkt om och vill hellre satsa på att köpa något mer öppet så man ser sina val tex detta trädet från Åhléns, 135kr.


image147

T i s d a g

Idag så det muntlig redovisning i svenska NP. Blää. Är sjukt nervös över att jag ska göra bort mig. Men förhoppningsvis går de bra. Ska repetera med Jessica innan. I eftermiddag så ska jag plugga röven av mig. Har prov i Hinduismen och Buddhismen på onsdag. Får väl dra nu. Skolan börjar om 20 minutas. Ciao!

image135


Grr

Johanna har fixat sånna snygga over knee strumpor till mig från Sandelins, 69kr. Grymt heta är dem =P Längtar tills jag får ha dem på mig!

image146

M å n d a g

Idag har jag gjort min halka. Äntlingen. Skönt att få det överstökat dessutom var det otroligt roligt! Hihi Kul att sladda runder men samtidigt blev man medveten om alla riskerna runt omkring. Kommer ALLTID använda bälte från och med nu.

Denna veckan

Skolan: Möte med syo blir av imorgon förmiddag. Sen är det muntligt NP i svenskan. Prov på Buddhismen på onsdag.

Fritid: Slå in julklappar så fort jag får tid över!

Körning: Halkan idag! Dessutom fick jag ombokat min lektion till att köra för Johan idag istället för Monica på torsdag.

Ridningen: Blir nog ingen ridning denna veckan. Red i torsdes men har helt enkelt inte tid över...


P a k e t

Har slagit in lite paketer nu! Men de är lite dåligt med julstämningen. Är så trött och nervös inför imorgon... Längtar tills mitt H&M-paket kommer.

image145
 

T e m u g g a r

Åh köpte underbart söta temuggar. De passar perfekt till resten av mitt porslin. Ska köpa fler så fort de blir pengar över. De är från Indiskan och kosta 50kr men jag fick 20% rabatt eftersom de hade de på inredning.


image144

A r m b a n d

Det finns massvismed snygga armband på cocoo.se och kan verkligen inte bestämma mig för vad jag ska beställa. Här är ett urval.


    

S ö n d a g

Idag blir det till att skriva klar mitt talmanus till svenskan som jag ska ha muntligt i på tisdag. De blir även till till plugga lite på buddhismen till onsdag. Orkar egentligen inte men måste =(

Halkan imorgon med! Lite nervöst men det ska bli kul. Snart är man äntligen klar men sitt körkort. Dessutom klarade Rebecka sin uppskrivning i fredes så grattis till henne!

image135


L ö r d a g

Har bara myst idag. De blev till att köra pappa när vi skulle handla bullar eftersom han är typ totalt handlingsförlamad. Haha. Super god frukost. Har duschar, packat och klippat vovven. Ska åka om en timme så de är lite brått!

Kvällen var super. Var på Julbord på Odengården i Röstånga. De var Julles arbetsgivare Kurt som bjöd anställa och respektive. Maten var super.

image143
Klänning från H&M
Strumbyxor från Lindex
Skor från DinSko
Väska från Wedins

image135

F r e d a g

Slutade vid lunch idag så jag var hemma vid halv ett. Lagom att ta en promenad med vovven när man kom hem. Kändes konstigt att inte ha någon vovve igår. Drömde komstig drömmar så Julle hade blivit totalt mörbultad av mig.

Tvättade, städade och pysslade om papps som har fått ryggskott. Tog tag i alla mina julklappar som skulle in i julklappspapper. Medans jag slet så låg min lilla pokne och trynade i min säng men han är bara för söt!


image132


image133


image134
Min lilla Chicofis!

T o r s d a g

Haft avslutning på vårat I-val Global Miljövård. Skönt. Hade prov och såg sen film. Åkte och red Fallini efter skolan så passade Jessica Chico. Fallii gick jätte bra men blev sur för att de var fullt med vattanpölar i paddocken så vi galopperade på stubben istället. Mycket roligare!!!

Har tagit hem min julgran nu =) Julle hjälpte mig att klä den så den är super fin nu. Ska ta bilder på den sen för jag måste fixa en förlängnings sladd till belysningen. De kommer bli super sött.


image130

Granen är klädd och är rätt nöjd med tanke på att den vara större än jag hade tänkt mig =P Bättre än inget!
Just nu är lägenheten full med folk. Både Jessica, Julle, Rebecka och Peo är här =) Trevligt!

O n s d a g

Dagen har rullat på idag! Har kämpat på. Mina leder är inte de bästa... Längtar till helgen. Har kört för Johan idag. De gick prima. Skoda-skat gick för full rulle. Nu ikväll kom Jessica så pluggade vi Miljö ihopa eftersom hon inte hade någon skiva och jag ingen bok. Sååå hoppas att provet går bra då i morgon. Nu har Julle anslutit sig och vi har sett på bonde. De blev varm choklad och grädde för mys i soffan =)
image129
Denna stickade tröja är underbar att mysa till det i nu när det är ruggit väder. Bara 298kr från
 h&m

J u l r a b a t t

Nyheter hos cocoo.se!

image121

image122

image123

image124

image125

image126

image127

JULKLAPPSTIPS!
JULRABATT TILL ALLA BLOGGARE!

Ange rabattkoden: julrabatt och handla med 30% rabatt
(erbjudandet gäller t.o.m julafton och ni får gärna tipsa era nära och kära om det!)


T i s d a g

Hann inte skriva imorse för tiden gick åt att få iväg en beställnig på h&m.  De fanns både klänningen och den stickade tröjan jag så gärna ville ha! Hoppas bara de kommer iväg med mitt paket =)

Nu är det dax att gå ut med vovvsen <3

F y n d i g t

Åhh skulle verkligen ha några benvärmare/knästrumpor med sånt sidensnöre. Dessa finns på nuknuk men är slut. Någon som skulle kunna tipsa om var man skulle kunna hitta någora?
image120
Vill verkligen ha sånna!

W i i h o o

Har ju glömt att lägga upp jackan jag köpte i lördes. De var rena miraklet att jag hittade den. Är super nöjd.

image96

Lite dålig bild men de får gå!

M å n d a g

Well...
Ny vecka. Nya tag. Nu har vi passerat första advent och jag har i princip fixat alla mina Julklappar vilket är en lättnad =) Har litt kvar att fixa. Dessutom är lyckan gjord då de ska byggas naglar idag! Äntligen.


Denna veckan

Skolan: Har möte idag med syo om praktiken. Ska lämna in den uppgiften till Johnny som jag inte gjorde förra veckan. Boka tid för omprov i arbetsmiljö till Olov som jag inte iheller gjorde! Ska även har prov i miljö på torsdag.

Fritid: Trimma min kära vovve. Hann inte med de förra veckan, ska nog göra det imorgon.

Körning: Snart halka! Köra med Johan på onsdag.

Ridningen: De blev ingen ridning alls förra veckan. Hade på tok för mycket att göra. Ska nog rida han imorgon och på torsdag. Söndag blir de nog även lite. Det beror helt på vädret.



image99


S ö n d a g

Var uppe vad åtta för att gå en runda med vovven. Mysig frukost med familjen och på Ö&B med Mor. Köpte även en Amaryllis och en julstjärna till köket =) Bilder kommer senare =P

Nu har Bodil bakat en massa lussekatter som smakar riktigt gott! Ska kränga ...

Ö n s k e O u t f i t

image119


Önskar att detta kunde finnas i min ägo!

L ö r d a g

Har varit hela dagen och shoppat julklappar med Mammsen i Malmö och vi var inne en snabb sväng på Burlövs Center. Vi vaknade lite lensare än vi tänkt oss eftersom vi skulle vara i Malmö när de öppnade vid tio men vi vaknade lite efter nio. Kom iväg vid elva och hemma vid halv sex. Lååång dag!


image131

Min uppsättning hemma till första advent!


Köpte julklappar till Mammsen, Pappsen, Bröderna, Kusin, Julle och jackan jag letade efter som en galning förra helgen. Den hade dom! Blev helt totalt överlycklig när jag fann den. Ringe ju till både trianglen, storgatan och gustav efter den men då hade de inte den men nu helt plötsligt fanns den. Lyckan är total - tills jag gick in på hm.se sida för att beställa hem min klänning. Då är den slut! Tror jag ska dö... Ska ringa imogon och skälla.


image99





RSS 2.0