Älskade havremoped

Såå. Har tagit det otroligt svåra beslutet att ta bort Cleo. Tror hon har ont. Men är ju pigg och glad i stallet men har inte riktigt råd att bara ha en häst sådära. Inte ny när vi ska flytta och allt. Får inte riktigt ut det jag vill med att ha häst och de är inte rättvist mot henne. Så tänkte att hon skulle får komma till de evigt gröna ängarna. Vi fick iaf nästan ett år tillsammans och hoppas att hon kommer minnas mig som jag kommer minnas henne sen.


Möbler?

Såå igår var jag och Janne på förmedlingscentralen i tyringe för att kolla in lite möbler i fall där fanns något lämpligt renoveringsobejekt för oss. Vi har ju inte råd att köpa alla möbler nya så förösker hitta litte begangnat man kan fräscha upp själv. Men självklart fanns där inte något, eller rättare sagt inget alls. De hade typ knappt några beg möbler bara nytt eller á la 1900-tal. Sååå nu får vi kolla en massa på blocket och reorna.

Har fallit för denna soffan på Bolagret.


Ojdå!

WOW det har verkligen hänt mycket på sista tiden. Vääldigt mycket med kalvarna och mina kvigor. Dessutom har vi tittat på en massa hus för ett eventuellt köp. Tråkigast är att pappa är dålig. Kommer bli en massa tid på sjukhuset nästa år men kommer göra allt för att hålla ditt hjärta varmt pappa!

Hur som helst så har jag och Julle blivit med hus. Igår kväll skrev vi på papperna så det lilla fula gula huset blev vårt även om det inte var de som trodde vi skulle bli vårat framtidshus. Den andra mars blir det inflyttning och därefter inflyttningsfest anatar jag och stoooooor 20-årsfest för mig =P


RSS 2.0