Shoelover

sko från H&M höst -08
Hur kan man låte bil att älska denna stövletten från H&M. Snörningen bak gör den bara så het!
Bild: H&M

Höstmys?

bild från H&M höst -08
Bara älskar allt stickat som finns i alla butikerna. Det är höstmys på G!
Dessutom gör hatten det hela...
Bild: H&M

Björka Loge

Igår kväll var det dax för mig att vara ute och svira. Diggi hade förfest i sin nya lägenhet på 42 kvadrat. Mycket folk speciellt min trevliga damer Hanna och Jenny. Vi alla blev riktigt bra i gasen och hade riktigt kul på Björka. Träffade mycket kärt folk på stället. Även gammal klasskompis som var min barndomskärlek. Han kände igen mig och Mååd. Men jag anade inte ett uns att det var han. Mååd kunde iaf gissa. Sjukt ballt var det. Han körde iaf lastbil nu i sin pappas företag och hoppade gymnasiet. Fast han har alltid varit en lat typ. Måste träffa han någon dag och snacka gamla minnen.

Tyvärr så klängde Hanna lite för mycket på mig så vi trillade och jag slog bakhuvudet i betongen vilket resulterade i att jag svimmade sen. Bläää. Riktigt läskigt.

Ullared

Igår var det fullt ös heeeela dagen. Julle valde att följa med till Ullared i sista minuten eftersom det ösregnade hemma och fortsatte att göra det hela dagen. Fick med mig rejält med saker hem... Till Cleo köpte jag nya benskydd, två sadelskydd, mässingsstigbyglar, dressyrgjord i läder, benreflexer och till min ridhjälm. Blev även en ridjacka i turkost och två par ridbyxor och ridhanskar. Även två underställ till vintern =P

Övrig till mig blev en necessär från Bjön Borg, en liten smink väska, en vindjacka och en flecejacka, fyra vanliga t-skirts, en v-ringad tröja och lite annat smått och gott... Bilder kommer sen!

Heeeelg!!!

Åhh äntligen så är det helg. Skööönt! Jag, Mamma och Rebecka ska dra till Ullared en sväng imorgon. Julle skulle också förljt med men han hoppa det och stannde hemma och jobbade. Vilket jag är besviken över men det är upp till han vad han vill göra.

Självklart så trampade Cleo av sig en sko när jag red henne idag. Verkligen osis säger jag. Får försöka hitta den imorgon. Men nu jobbar jag två veckor framåt så vet inte hur jag ska kunna ta emot Pelle. Det lösaer sig hoppas jag....

Jobb

Hann inte skriva något igår innan det var dags för sängen... Fast hade inte så mycket att skriva ändå! Har varit och hämtat klvar idag. Skönt att åka lastbil och sova litt =P Dessutom så har jag fått jobb på FarmarTjänst två vekor framåt från och med imorgon på något svetsföretag i Landskrona. Helt galet att jag ska vara där men ska iaf vara där med Rebecka så det känns ändå helt okej. Så nu blir det lön ut nästa mänad iaf.

Ska nog ta en sväng på Cleo innan det börjar regna...

Snart...

Om två veckor står Cleo på RASK. Skönt att ha ridhus över vintern. Även om jag gillar att rida ute så är det lättare att träna =) Idag så red jag på stubben. Galopperade upp för backen i intervaller. Trände formen på åttor sen. De var riktigt härligt att få sträcka ut i full galopp!



Jag och Cleo i våras när jag hade henne hos Teresa. Funderade länge på det idag var mycket hon har förändrats sen jag fick henne... Lycka!

Helgen är slut!

Såå nu var denna helgen över. Tråkigt men sant. Har iaf fått in all halm från stycket där vi har sått in vall. Skönt. Cleo var rejält tjurig idag när jag red dressyr. Kanske hade hon en dålig dag eller var trött. Hoppas det går bättre imorgon.

  

Tränset sitter perfekt på henne. Är helnöjd. Upptäkte att det saknades en sån stropp på tyglarna i mitten vid spännet. Men använder ändå inte den så orka. Fick det iaf 120kr billigare.

Veckans ridschema
Måndag; Fri dressyr på stubben.
Tisdag; Jobb med Bodil på dagen så antagligen skogsridning
Onsdag; Trav runda
Torsdag; Dressyr
Fredag; Klättra i backarna
Vila lör/sön berodende på vad vi ska göra. Andra dagen blir fri dressyr

En snabb lördag

Igår var myset i stan med Mor väldigt uppskattat från min del. Ännu mer från Mor skulle jag tro. Fick med mig hem det dära tränset för tvåhundra kronor från Horze. De hade höjt priset på det till 319kr. En skillnad på 120kr, man fick ju fortfararande samma träns! Så tjbbade lite med henne i kassan och så fick jag det för 199kr som det kostade tidigare i veckan när jag var där.

I stan med Mor sminkad inne på FACE stockholm. Fast hon som gjorde det var väldigt okunnig i att ta emot kunder för Make Up lektion. Mamma fick fråga jätte mycket eftersom hon knappt sa något och när hon väl gjorde det verkade hon inte riktigt veta vad hon pratade om. Nästa gång ville hon ha Make Up Store istället vilket jag håller med om rejält!

bluskokaii  musmini

Fick iaf en snygg blus av Mor från Kokaii. Fyndade även en liten söt väska från Make Up Store för 30kr. Ska ha den i handväskan till tamponger hade jag tänkt =P

På kvällen tog jag med mig Chico hem till Danneborg med förhoppning om att han skulle fungera ihop med Nikki även om hon var i slutskedet av löpet. Men icke! Han fick pryl av henne hella tiden men gav inte upp utan hoppade på henne hela tiden. Slutade med att jag fick köra hem kl elva och sova hos Mor och Far...

Mys i stan med Mor

Nu ska jag snart köra till Åkarp för att Mor och jag ska ta tåget in till Malmö. Nu när det är Malmöfestivalen tänkte vi skippa bilen eftersom det är så många gator avstängda. Iaf så har hon en tid hos FACE Stockholm för att bli sminkad. Kl tolv ska vi vara på Hansa Companiet. Känns skönt att få spendera lite tid med Mor.



Kalvbilen

Efter mycket klydd med djurbilen i morse fick vi ta min bil och hämta hästtransport på Backagården. Vi hade äntligen fått hem lastbilen efter en veckas reperationer i Ö. Grevie då turbinen i växellådan hade gått sönder. Såå imorse hade tydligen stästa Bengt som var snäll och fixadeartmotorn pajjat så bilden ville inte starta. Men som tur var hade vi Bengt. Världens bäst Bengt som var snäll och fixade startmotorn under tiden vi var iväg. Så nu har vi varit i Halmstad och Laholm och hämtat kalvar. Nu precis innan vi ska köra hem så ska vi in om Västraby och hämta en kalv.

Efter stallet hade jag tänkt åka til Hööks för att se om de är några reavaror kvar till halva reapriset. Får se vad som erbjuds. Hade tänkt köpa något till Martina med nu när hon har fått körtelfeber. Alltid sjuk när hon ska ha praktik hos oss =( Stackars Martina.

Dressyrträns

 
Är helt såld på detta tränset från Hööks. Kostar 379kr. De har något liknande på Horze för 199kr men de ska höja priset på de tränset till typ 369kr. Hoppas jag hinner få tag på det innan dess!

Mitt Risgryn


Cleo i våras när jag red på Backagården. Socker söt! Den siste denna månaden så flyttar vi till RASK. Då blir det hårdträning. Hade nämligen tänkt försöka starta i klubbdressyren på BuRF den 28/9...

RSS 2.0