T o r s d a g

Oj idag började vi tidigt. Närmare halv åtta. Har fårskötsel och idag skulle vi klippa får. Det var extremt roligt. Jag och Ida var värsta teamet! Kul att få testa på nya saker.

Vi slutade runt halv elva så har duschat och sånt. Ska städa och packa sen bär det av mot Åkarp. Ska lämna vovven och packa upp sen ska jag nog in en sväng till Malmö för att fota mig för körkortet och hämta lite pärlor. Kanske lita shoppning =P

Make Up Store

Åh bara totalt älskar Make Up Stores produkter. Allt är av väldigt bra kvalité och innehåller mycket pigment vilket gör att de är klara färger som håller länge. Dessutom är deras väskor och övriga produkter jätte bra!


image239
Bilder: Make Up Store

Så här länge håller din makeup

Foundation

Hållbarhet: Max 1 år. Varningstecken: Unken doft, vattnig konsistens eller att den "skär sig", ungefär som när vatten och olja delar på sig.


Puder

Hållbarhet: Upp till 2 år. Varningstecken: Om du får klåda eller andra hudirritationer.


Rouge

Hållbarhet: Upp till 2 år. Varningstecken: Om du får klåda eller andra hudirritationer. Tänk på: Peta inte i rouget med fingrarna och tvätta rougeborsten med jämna mellanrum.


Concealer

Hållbarhet: Ögonconcealer 6-8 månader, ansiktsconcealer upp till 1 år. Varningstecken: Sur, illaluktande doft. Klumpig konsistens.


Skjortklänning

image237
Otroligt snygg skjotklänning från H&M för 198kr. Måste bara ha den!

O n s d a g

Ohh vad skönt det äe med halvdag idag. Fast ifs har vi projektarbete på eftermiddagen men de blir soft att jobba hemma. Ska även städa och packa mina saker så jag kan åka hem direkt imorgon efter fårskötslen eftersom jag har bilen då =) De blir iaf till att sova på Danneborg inatt. Hoppas Chico inte blir allt för ledsen över det!

puss.

Gossip Girl

image236


Förhoppningsvis är det ingen som kommer missa Gossip Girl ikväll på kanal 5 kl 20.00, alltså börjar det om knappt tio minuter!

Middag

Ikväll blir det pasta med köttfärsås! Mums. Speciellt med svamp och cream fraiche. Hihi

Egen blogg för Wacker

image232


Har gjort en nya blogg för smyckena som de bara ska bloggas om smyckena =) Klicka på loggan!

Smyckena som ska till andra bloggar



 1. Berlockkub i vita avlånga pärlor med silverkedja





 2. Armband med bruna pärlor och gröna pärlor.




 3. Ring i vinrött och rosa.




 4. Gröna stenar med silverkedja.




 5. Ring med vita stenar och vinröd tråd.




 6. Örhängen i grönt, svart och rosa.




 7. Örhängen i bruna/guldiga nyanser.







 8. Armband i brunt och grönt med två antik guldiga blomberlocker.

Nya Smycken

   

Har gjort lite nya smycken. Bilderna är inte riktigt rättvisa min har tagit foton med min egna kamera och den är inte super pecis. Ska ta nya till helgen. Några av dem kanske ska vara med och bli utlottade i en tävling. Ska välja vilka smycken som ska vara med nu ikväll =)

M å n d a g

Ny vecka. Nya tråkiga skolan. Nej ska vara lite posetiv nu när jag har tagit med mig och kan göra smycken här. Ska snart skicka ut min smycken som ska ut till olika bloggar för att lottas ut. Hoppas de blir så populära som jag har tänkt. Har skrivit på min Romananalys nästan hela dagen. Det tog tid för jag fattade inte riktigt boken jag läste =( Men det gick till slut!

puss.

S ö n d a g - Gårdagens galenskap

Wow. Igår hände det allt för mycket saker. (Lång text!) Sov ju hos Julle fredag til lördag då de var mys med film men alla gav upp filmen utom jag och Nizze som såg hela. Vi såg På Smällen och de var hysteriskt rolig. Tyckte jag iaf.

Lördagen var packa med aktiviteter. De blev till att gå upp tidigt för att fodra små kalvisar. De gick bra tills vi kom till en box där vi hade en dålig kalv som inte ville dricka. Så vi bestämde att vi skulle sätta han i en ensambox med värmelampa efter att vi hade fodrat alla kalvarna. Tydligen var han så dålig att innan vi hann fodra klart så gav han upp livet och ville hellre beta på evigt gröna ängar. Men de är sånt man får räkna med i detta jobbet tråkigt nog.

Iaf så skulle jag ta tåget hem halv tolv vilket jag inte skule hinna då och Julle sa att han skulle köra mig. Meeen såklart hade han inte tid till det så jag fick låna bilen =) Hihi Kom iaf hem efter mycket om och men. Sebbe och Martin kom hit vid två för att Denice skulle hämta oss här. Sen bar det av mot Hörby för att hämta Jessica där´. När vi precis hade kommit utanför Hörby så kom hon på att han hon hade glömt plånboken. Hem och hämta den och sen vid ekerödsrasten kom hon på att hon hade glömt skor. Jaha. Så hon fick ringa bror så han mötte upp.

Haha var en rolig bilresa iaf. Så när vi kom fram till Johanna i Åhus så fick vi vänta eftersom hon precis slutat jobba. När hon väl kom hade hon inga fungernade bromsar och brakde rakt in i deras lilla friggebod på tomten. Ut kommer en gapskrattande Johanna som tyckte de var super kul. Tur var att hennes bil överlevde men tyvärr gjorde inte friggeboden det!

Vi krängde pizza och förfestade med en massa skoj som slutade med att Denice bara skulle hem till Fredrik och jag fick köra mitt i natten. Fast innan dess han vi rocka fett på Björksäter i Hässleholm. Jessica hittade världens ragg där tyckte hon medans vi andra hade grymt roligt åt Johannas ragg Gunnel =D

Kvällen slutade med att jag prakerade bilen hemma på gatan kl fem på morgonen. Haha trevligt. Chico blev glad för att gå ut och kissa. Skönt att få krypa i säng iaf. Sov till halv tolv och de förtjänade jag verkligen!

Åh YES!

Har haft basmaskinkörning och körde upp vilket resulterade i ett VG. Nöjd men hade velat ha MVG men vår lärare är inte så medgörlig så jag sket på det.

Har precis städat hela lägenheten. Städat hela köket och diskat upp alla disk. Damsugat, dammtorkat och städat toaletten =) Har inte pallat ta tag i det på hela veckan men nu när Chico inte var med mig gick det smidigare så de var lika bra att få det gjort. Skönt!


Har börjat med att måla om mina naglar. Tog en evighet att få bort det röda men nu har jag bestämt mig för att göra egen fransk manikyr med lite glittrigare färger i rosa och vitt. Resultatet kommer senare.

F r e d a g

Wiiihooo! Helg. Äntligen. Har längtat men de kommer bli en röring helg känner jag. Ska till skolan med tåget halv tolv. Hade tänkt åka och fota mig innan till mitt körkort men den fotografen/butiken jag brukar fota mig i har stängt och hinner inte in till Malmö innan jag ska till skolan. De var iaf skönt att få komma hem en sväng. Ska packa och kolla ut lite smycken till tävlingarna.

puss.

T o r s d a g

Idag så hade vi teori på fårskötseln. Kul nu när man börjar bli insatt i det. Så nästa vecka ska min grupp klippa får. Det ska bli otroligt roligt att få testa på det. Ska åka och fota mig till min körkort imogon så kan slipper ha lappen. Ska bli skönt med ny legitimation =P

Oj vad många som var intresserad av att lotta ut mina smycken. Kul att folk är intresserade. Hoppas fler besöker min blogg efter detta. Ska förska få ordning på vilka smycken som ska lottas ut. Har ej bestämt mig än. Dock kan inte alla bli utvalda till att få lotta ut ett smycke efter som det är en kostnad för mig. Hoppas ni förstår men om man är intresserad kan man fortfarande anmäla sig till min mail [email protected] om man är intresserad av att lota ut ett handgjort smycke av mig.

puss.

Logga

image232

Detta är min logga till smyckena tills vidare. Kanske ändras med tiden. Vem vet =P

O n s d a g

Dagen har inte börjat bra. Mina leder är sjukt dåliga så min kropp gör inte alls som jag vill så de blev till att hoppa skolan idag. Höll på att klappa ihop utanför dörren när jag hade varit ute med vovven. Inte bra att bo på tredje våningen =(


Party väska

image231

Jätte söt axelrems väska från Bianco för 130kr. Finns även i svart!

T i s d a g

idag så är det ännu en tråkdag i skolan. Längtar tills jag tar studenten!!! Orkar inte med det mer. Har prov i olika fågelarter och ordningar. Typ 60 olika man ska kunna. Blää. Jessica hjälpte mig att träna igår. Hoppas de går bra iaf. Ska ringa till veterinären också och se om jag kan vaccinera Chico mot ringorm så jag kan ha med han till Julle. Vill inte att min Chicofis ska få det =(

Imorgon har vi prov i djursjukvård. Orka plugga? Neee

M å n d a g

Hallooo alla där ute!

Hehe jag ska bra plugga en massa idag, tråkigt nog. Men men iaf så har jag funderat en massa och tänkte se om jag skulle donera ut några av mina smycken till olika bloggar som har fler besökare än vad jag har för att kunna för sörre spridning av mina smycken. Är du intresserad av att lotta ut något smycke i din blogg? Kontakta mig på [email protected] 

Skickade smycken

Har skickat iväg ett armband med matchande örhängen till Sanna som tack för den underbara kjolen =)


S ö n d a g

Oj vad helgen har gått snabbt. Idag är det en massa plugg som gäller. Har två prov nästa vecka plus att jag har min romananalys som ska vara klar till tisdag! Ska även försöka hinna med att tvätt Julles bil eftersom jag har fått låna den en massa i helgen =)

Verkar inte som de är någon som är intresserade av mina smycken. Får väl ha dem för mig själv då eller så är det helt enkelt för lite läsare på min blogg!

puss.

Middag med familj

image230

Mor och Far har valt att bjuda ut mig på middag ikväll för att jagklarade körkortet igår och jag fick välja ställe. Tyckte att Lomma krog var lämpligt. Hihi de är för söta!

F r e d a g

Idag var jag uppe vid halv sju. Pigg sen jag gick upp tidigt igår. Hjälpte till att fodra hos kalvarna med Rebecka och Bodil för Julle skulle iväg och hämta halm. Iaf så åkte vi vidare efter fikan till att hämta två kalvar i Västraby men vi kom bara hem med en. Den andra var lite krasslig.

Har lånat Julles bil och kört hem idag. Skulle lämna Chico till mor och far ska snart åka och hämta mossan på hennes jobb =) Hon blir överraskad när jag kommer.... =P Haha alltid kuligt. Ska jobba med mitt projektarbete nu.

T o r s d a g !

Gahhhh jag har precis fått mig körkort! Lyckan är helt obeskrivlig. Vilket lyckorus. Wiihoooo!!!!!!



Såå jag har fått mitt körkort och såhär gick det till....

Jag skulle träffa Monika uppe vid körskolan kvart över sex på morgonen. Visste inte vem mer som skulle åka med. Den personen som skulle med var Marina från min skola. Skönt att de var någon man kände tänkte jag =P Så vi begav oss till Landskrona där vi båda fick köra lite uppvärmining och sen tvättade vi bilen på macken där vi mötte upp en tjej vid namn Ida. Efter tvätt så gick vi alla igenom säkerhetskontrollen på bilen. Något jag inte riktigt kunde men de var nog mest för att jag var nervös. Då var det Idas tur att värma upp lite så vi körde en sväng och sen till stället där vi skulle möta den som skulle godkänna oss =)

Vi väntade ett tag och när personen i fråga äntligen döck upp kom ett sånt lugn över mig. Klart jag skulle klara det tänkte jag för han såg inte så läskig ut. Vi gick igenom ljuskontroll på bilen innan vi började köra. Sen så frågade jag om han kunde peka höger och vänster när han sa det för jag blendar lätt ihop höger och vänster. "Visst" säger han och vi hinner köra ut från parkeringen när jag påminner han om att peka. Då säger han "Oj, men du vi skiter i det. Jag är lite lat så kör du fel så göra du..." Wow så enkelt det är då =P Så allt gick som på rä´ls och jag fick mitt efterlängtade körkort!

Med tanke på hur lite sömn jag har fått då mina kära Frihems grannar har festat och skrikit och haft sig så är jag måttligt irriterad på dem! Janne berättade att de ha hade kastat ut kläder från sin balkong. Skumma typer.

o n s d a g

Dagen har varit allt för långdragen idag. Långtråkig och ännu mer seeeeg! Men som tur är har jag piggat upp dagen med fjärilar i magen =P haha inte allt för bra. Men djursjukvården var väl sådära. Hon ältar mycket men vi hade många intressanta disskusioner. >Svenskan höll på att få mitt huvud att tuppa av och på bilden kände jag riktigt hur kreativiteten flödade... Eller absolut inte! Ska snart ta bussen till Danneborg för att hjälpa till med fodningen av kalvarna. Jenny och jag ska även lägga om klumpfots förband =) Spännande...

image229

Kvällen

Körlektionen gick super idag =) Riktigt nöjd. Johan var nöjd med mig också. Kvällen blev mys med Julle vid tven. Ska strax ut och gå med vovven tillsammans med Jessica

puss.

Christina Aguilera



Denna låten är bra såååå underbar!
Fungerar det inte ovanför så här...

T i s d a g

Ojoj vad tiden rinner iväg. Har haft religon och svancka nu på förmiddagen och i eftermiddag blir det småföretagande och djurkunskap. Hatar verkligen vår nya skola. Allt känns verkligen fel och dessutom så är typ ingen av möblerna sköna eller praktiska så min rygg mår inte särskilt bra om man säger så!


puss.

Well

Känner mig oerhört besviken. Känslan är enorm. Orkar inte förklara hela sammanhanget men känns som att om inte de bryr sig ska inte jag göra det iheller...

Iaf så blev de nu inget Familia för min pojkvän blev värsta arbetsnarkoman så fort han kom hem och de känns som det kommer fortsätta i en oändlighet. Så därför tänker jag inte störa han mer eller be om något mer än att få låna bilen så jag kan göra det själv istället. Längtar tills uppkörningen är avklarad så man kan klara sig mer själv här ute på vischan!

M å n d a g

Denna veckan händer det massor. Har prov idag i Etologi, sen ska jag träffa Julle för han kommer hem idag!!! Ska även till Familia idag för att fixa naglarna. Imorgon har jag prov igen =( Meen sen blir de körlektion på eftermiddagen. Kuligt. Ska även hämta väskan i slutet av veckan som jag vann på tradera.

Nu får jag skynda mig och packa om jag ska hinna med tåget halv elva till Svalöv...

puss.

Sömn

Dags för sängen känner jag. Har fått gjort en del. Köpte även två skärp på New Yorker när vi var på Center Syd. Men annars så blev de mest pluggande och pillande med smyckena. Längtar tills jag får träffa Julle imogon!

puss.

Kvällens smycken

Dessa smyckan fick ta plats idag.

   

Vid intresse av köp så kontakta mig via mail [email protected]
 

Eget Kedjearmband

Har varit och shoppat lite vilket resaulterade i eget kedjearmband. Stilrena och välgjorda. Tycker det är väldigt enkla asseorarer. Ska även göra doubelwarp i svart tänkte jag.


   
 
Vid intresse av köp så kontakta mig via mail [email protected]

S ö n d a g

Idag blir det till att plugga. Har prov i Domenisticering imorgon. Tråkigt värre. Mycket knäppa saker mans ka komma ihåg men vill ha bra betyg i Etologi så jag ska kämpa! Ska hoppa in i duschen nu för att Far ska köra mig till Hansa så jag kan snoka runder i Pärlshopen =D

Gossip Girl

De är väl ingen som har missat att Gossip Girl serien ska gå på Kanal 5 och säsongstarten är den 29 januari!


image221

Nya smycken

   

Gjorde lite nya smycken. Två örhängen och ett armband. Tänkte att vårens kollektion skulle gå i grönt, rosa och bruna nyanser. Kommentera gärna med era åsikter!

Design

image217Var ju som sagt med Jenny på Danneborg och fixade klumpfots klöv. Den såg bättre ut och han är mer livfull och dessutom starkare. Men Jenny har grejorna och vi fixade det på ett kick. Han har inte tappat klöven än och vet inte om han kommer att göra det men vi får se. Ska dit på återbesök på onsdag igen.

Har suttit och filat lite idéer till mina smycken. Har gjort två och ska lägga upp dem sen. Måste inhandla lite prylar känner jag men Panduro hade inte öppet imorgon. Jag som behövde vajertråd.

puss.

L ö r d a g

Vann min auktion igår vilket gör mig överlycklig =)

NU blir de frukost...

Uppesittarkväll

Haha jag har verkligen inget liv. Ska sitta uppe till efter tolv för att folja en auktion jag vill vinna på tradera. Hoppas på att Chico håller mig sällskap. Auktionen är inte slut fråns 00.15 så jag ska vara vaken tills dess.  Undra om där är någon att snacka med på msn eller om alla är ute och härjar?

Iaf ska jag till Danneborg imorgon. Jenny och jag ska ta han om klumpfot. Så de blir till att vara hos henne halv tio. Dessutom ska Chico följa med <3

Vad alla pojkar bode veta

När en tjej...

Är tyst - så rullar det miljoner tankar i hennes huvud
Bråkar med dig - tänker hon djupt
Tittar på dig med ögonen fulla av frågor - så undrar hon hur länge du kommer att vara vid hennes sida
Svarar jag mår bra efter några sekunder - mår hon inte alls bra
Tittar sorgset på dig - undrar hon varför du ljuger
Lägger sitt huvud på din axel - så önskar hon att du är hennes förevigt
Försöker få kontakt med dig varje dag - då söker hon din uppmärksamhet
Smsar ofta - vill hon att du svarar åtminstonde en gång
Säger jag älskar dig - menar hon det
Säger att hon inte klarar av att leva utan dig - då har hon tänkt klart att du är hennes framtid
Säger att hon saknar dig - så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör

stämmer rätt bra tycker jag...


Basgarderob för våren

Fixa en säsongsanpassad basgarderob


När man pratar om basgarderob pratar man ofta om "ett par svarta byxor, en vit blus, en skjorta, ett par jeans, en kjol etc..." I verkligheten funkar inte det. Inte enligt oss i alla fall. Visst finns det plagg som är relativt tidlösa, men oftast behöver man byta ut plaggen, även i sin basgarderob, relativt ofta. Det som anses vara en "klassisk" modell på jeans idag, kan vara helt fel om ett eller två år. Då känns de allt annat än klassiska. Därför tycker vi att man ska säsongsanpassa även basgarderoben. Dessutom bör även en basgarderob rensas ur ibland...




Vi tolkar våren och tänker oss en basgarderob som ser ut ungefär så här:


1.Två par jeans - Välj modeller som du trivs i och som passar din figur. Gärna ett par av det ljusare slaget och ett par gråa.


2. Ett par vida byxor i lämplig färg.


3. Två svarta bastoppar. En med lång ärm och en med kort. Satsa på några i bra kvalitet. En av topparna kan eventuellt bytas ut mot ett linne.


4. Två vita eller cremefärgade toppar. En med lång ärm och en med kort. Även här råder vi dig att satsa på några i bra kvalitet. En av topparna kan eventuellt bytas ut mot ett linne.


5. En blus. Gärna blommig, som ju är en av vårens stora trender.


6. Två t-shirts. Satsa på en enfärgad och en med tryck. Trycket kan vara Musse Pigg, rockigt, konstnärligt eller nåt annat som du gillar. Dock inte budskapstryck.


7. Två koftor - En kort och en lång. Gärna en svart och en grå eller beige. (Beroende på vilka färger resten av din garderob går i).


8. En svart eller grå kavaj som kan användas som jacka eller för att lyfta en outfit.


9. Ett par svarta stickade strumpbyxor


10. Två par nylonstrumpbyxor. Ett par svarta och eventuellt ett par i en färg du gillar, typ cerise. Detta om du gillar att ha färg på benen.


11. I vår kan du definitivt investera i två kjolar. En rak och en vippig. Gärna med hög midja.


12. En eller två klänningar. Gärna en slimmad, typ fodralklänning om du passar i det. Helst inte av det vidare slaget i alla fall. Den andraklänningen bör vara av det finare slaget, så att den passar till eventuella bröllop, barndop etc.


13. Ett par traditionella svarta pumps med lagom hög klack.


14. Ett par stövletter, kängor, MC-boots, Uggs eller liknande. Förmodligen samma skor som du använde i höstas. När det blir lite varmare kan du byta ut dem mot ett annat par vardagliga skor, typ ballerina eller tygskor.


15. Ett par casual skor, typ Converse.


16. En svart skinnjacka funkar alltid. Mc-jackan är fortfarande het.


17. En klassisk trenchcoat eller parkas.


18. Ett set med snygga myskläder. Till exempel en munkjacka och ett par byxor.


19. Svarta, vita och hudfärgade behåar och underkläder i rätt storlek. Att ha fel behå-storlek är aldrig smickrande, så prova ordentligt! Hudfärgat syns minst under tunna kläder.
 

20. Sist men inte minst, strumpor såklart. Satsa gärna på några knästrumpor som du kan ha i höga skor.


Bas-accessoarer


1. En stor väska (gärna i skinn)
2. En partyväska i en modell du tycker om. Kanske en kuvertväska i modell större.
3. Ett smalt eller brett skärp som du kan ha i midjan
4. Ett silverhalsband
5. Ett guldhalsband
6. Några armband
7. En ring, gärna modell större

8. Ett par örhängen (om du brukar använda det)

Listan är tagen ifrån stylistionline.se


Nya kläder

Min bror och hans flickvän var här precis och gav mig kläder hon köpt men aldrig använt. SKönt att få nya kläder när man inte har råd att shoppa nya.

puss.

Wacker Design



Hade tänkt påbörja min linje med smycken igen. Wacker Design by Catrine. Dessa är typ ett år gamla så inte något värst fint men vill visa dom ändå. Måste införskaffa lite nya grejor innan jag kan låta fantasin flöda.

Kjol

Har betällt en kjol av Sanna som syr egna kläder. Har haft koll på henne ett tag nu men inte fastnat för något förrän nu. Kjolen har ett stort användningsområde och jag tror den kommer använads flitigt. Dessutom får man den för 100kr!

image210
Besök henns sida IsA Design

Grattis

Har glömt säga grattis till Ida i min klass som klarade sitt körkort igår! Nu är hon en lycklig kvinna...

F r e d a g

Det känns som lördag fast ingen är hemma. Lite ensamt hemma hos Mor och Far. Längtar bara till Måndag. Ska nog ta och duscha sen blir de till att lägga upp bilder =)

Idag hade jag tänkt jobba med mitt projektarbete som handlar om kastrering av hanhundar. SKa sammanställa mina intervju frågor till folk som ska eller har kastrerat sin hund. Även frågor till vår veterinär som undervisar i skolan ska de ställas frågor till. Hoppas hon har tid nästa vecka.

Broren och hans flickvän skulle även titta in en sväng sen idag Vilket ska bli kuligt. Är ju inte allt för ofta man träffar dom.

puss.

Armbanden

image216

Ihhh. Mamma hämtade ut mina armband från Angela Gotborn. Är inte riktigt så super nöjd som jag skulle velat vara men de är av fin kvalité.

 

Praktiskt

image206


Kelly bloggade om dessa söta ställningarna där man hänger sina örhängen. Något jag tycker är jätte praktiskt eftersom jag alltid tappar bort mina och man ser vilket urval man har. Är från Syster Lycklig och kostar 149 kr.

Hett

Bara älskar bilden att hon har snygga glammiga kläder med en MackeDonkan mugg i handen. Den är så stygg!

image205
Bilden är lånad av Elin

T o r s d a g

Idag är det I-val och jag har fårskötsel. På den kursen har vi en lite speciell lärare. Han är över trevligt och har ett skratt som kan få vem som helst att skratta. Mina leder är piss idag så de blir till att slappa. Förhoppningsvis får man åka hem idag oxå...
puss.



Det blev ingen fårskötsel idag för våran lärare var sjuk. Blev ledig istället...

Operation

Hihi Jenny kom hit vid typ kvart i sex så käkade vi middag. Jag hade fixar wokade grönsaker med nudlar och kyckling. Mums. Sen snackade vi en massa och åkte vidare till Danneborg. Där kelade vi med alla kalvar och jag började sakna Julle ännu mer =( Men se så satte vi igång och undersöka klumpfot och se såg inte alls bra ut. Han höll på att tappa ena klöven. SÅ vi höll på att greja där. Ska dit igen på Lördag mmed henne och se hur de läker.

image209


puss.



P.S Fastnade med min söndriga nagel innan så jag tappade den. Möög och de gör svin ont. Nu är mitt pekfinger ett missfoster utan manikyr =(

O n s d a g

Ännu en tråååkigt skoldag. Glömde ta fotton igår på skolan. Får vål göra det idag istället. Tog en bild från skolans hemsida så länge.

image204


Ska har djursjukvård första lektion. Det brukar vara kul om hon inte babblar på allt för mycket om en sjukdom och brister ut i sitt fula skratt. Annars är väl dagen rätt lååång och tåååkig. Men Jenny kommer hit på käka ikväll och sen ska vi vidare till Danneborg. Något jag ser fram emot =)

puss.

Ensam?

Har sjuuukt tråkigt när Julle är i Åre. Unnar verkligen honom att vara där eftersom han inte kommer få semester på hur lääänge som helst sen men klart man saknar han! Kvällarna och läggdags är värst får då har man ingen att mysa med. Jo Chico men han är så hårig =(

Pratade med Mor idag och hon sa att mitt paket hade kommit från Angela Gothborn som jag bloggat om innan. Fast de blir inte uthämtat från på fredag när jag kommer hem. Så är det när man bor på två ställen!

SLapp dessutom provet idag eftersom vi inte har datorer på skolan än och de kommer inte från i slutet av veckan =P

puss.

T i s d a g

Idag så är det till att ha första lektionen i den nya tillbyggade av skolan. Får se hur det blir. Ska ta med kameran och fotta lite =P Sen är de prov i eftermiddag antar jag. Första dagen efter lovet. Kan de knappt... Hoppas de går =/

puss.

Åh!

 
image202

Älskar dessa reklambilderna för H&M!

image203

M å n d a g

Var upp tidigt i morse eftersom jag hade körlektion kl åtta med Monika. Vi gick igenom det mesta. Är nervös för uppkörningen även om de är långt kvar. Men dagens lektion gick super. Vi pratade jätte mycket om miljövänlig körning.

Sla städa ut julen ur lägenheten nu. De mesta av julsakerna och granen ska ut men adventsljusstakar får väl stå tills helgen.

puss.


Söndagstur

Var som sagt iväg med mor och far i Malmö och handlade. Mamsen och Papsen köpte kanppt något på första stället som var Märkesoutleten vid Midhem men på Price Off på Dalaplan som var vårat näst stopp storhandlade de i princip. Både mor och far köpte var sitt skidställ. Mamma köpte en brun jacka med rosa och beiga ränder med svarta byxor till och far köpet en brun jacka med kobolt blåa skidbyxor till. Snyggt. Han fyndade även ett par skor.

image199

Mössorna är av märket seger och den svarta kostade 75;- och den ljusblåa 125;-. Båda var på rea. Puma halsduken kostade 150;- på rean och tumvantarna av skinn kostade 199;- på rean. Allt från Märkesoutlet förutom vantarna som är från Price Off. Snö skorna är från Price Off och riktigt mysiga. 199;- på rean. Gympisarna är samma som jag har i svarta fast dessa är bruna. Mycket finare till våren. Kostade 400;- från Märkesoutlet.

   

Nej nu måste jag verkligen skynda mig och packa allt som ska tillbaka till svalöv så jag hinner se Victoria's Secret på trean kl 20.00!


Puss.

S ö n d a g

Idag blir det till att ta det lugnt. Mina leder mår inte alls bra. Ska in en liten runda med mor och far till Malmö och kolla outlet butiker. All snön har snart töat bort. Denna vintern varade inte länge =( Men men ska ju åka till Idre på sport lovet. Ska dra nu!
image189




Ego-Boost

Har sammanställt en liten lista med saker jag är nöjd med. Det var Stephanie som fick mig att lista det och de känns som den kan bli låång fast jag håller mig till favoriterna.

  Jag har en underbar vovve som avgudar mig och jag avgudar han.
  Jag gillar att ha ordning på mina saker och får lätt ryck att städa på vissa ställen.
  Jag har ett hållbart hår som tål alla mina knäppa påhitt.
  Jag har många lyckade bakverk (Jobbar på matlagningen!)
  Jag går i en bra skola som vill att jag ska lyckas.
  Jag har en egen lägenhet.
  Jag har en pojkvän som älskar mig.
  Jag får ta mycket plats i min familj.
  Jag har en fin rumpa =)


Min vovve

     
 

Tog precis Chico på bar gärning när han bäddade runder i mor och far säng. Mamma gillar de inte men pappa låter han göra det hur mycket han vill. Snacka om att han blir bortskämd när vi är här hemma!


Tänk att de fortfarande snöar...


Snö

Och så kom vintern till Skåne! Haha ja man kan säga att de är mycket snö nu efter all is. Tog en rejäl promenad med Chico. Han verkligen älskar snö men kastade ilskana blickar på mig när jag tog på honom hans täcke innan vi passerade ytterdörren. Lyckades fång lite bilder på honom "in action". Får ut och ta fler bilder imorgon bitti och hoppas på att snön ligger kvar då. De säger ju att de ska töa imorgon.


image190


     

image189






Vilket yrke passar dig?

Jag gjorde ett test här. som jag hittade på Lindas Blogg
Detta är mitt resultat;

Du är en psykolog!
Du är god. Du är bra med människor, väldigt tålmodig, osjälvisk och full av kärlek. Även om du är kungen på att förstå och förklara andras känslor, så får du ofta problem med dina egna. Då önskar du att det fanns en till du att prata med. Någon som var minst lika bra på att lyssna och förstå. Någon sådan finna kanske inte.

L ö r d a g

Fottade alla sötisar idag när vi var uppe och fodrade.

image185



image186



image187

Uppdaterat 18.30

Vilket äventyr. Det tog tid att komma till Lunds central staton idag. Körde hemifrån Danneborg kvart över tre för att vara hos Gustav fyra. Bilen fick stå på tomgång en timme innan vi skulle köra för att de var ISallt. Underkylt regn är inte najs. Det tog oss ca 20 min längre tid än vanligt att komma till Gust eftersom de var snorhalt ute. Fyra körde vi från Gustav mot Lund. Var där typ kvart i fem efter att ha kört i typ 65-70motorvägen. Hela tiden hörde man om avåkningar på radion. Väl framme samlades alla i vänthallen eftersom vi inte visste från vilken parrong som tåget gick ifrån och de hade inte kommit upp på skärmen än.



När vi väl fick vet att tåget gick från spår fem var det ut 17.17 för att vara på plats i tid. Vi fryser i typ 10 min och när väl de tåget som ska stanna innan kommer in så säger de att de är förseningar och tåget går inte från ny tid 17.55 och på spår sex. Blää. Mitt eget tåg åt andra hållet gick från spår tre kl 17.52 vilket betydde att jag inte fick vinka av Julle på sin resa mot Åre. Men jag överlever väl en vecka utan han, eller absolut inte. Men Jenny ska med mig och hälsa på "kobebisarna" som hon säger eftersom jag ska byta bandage på klumpfot.

Tillslut fick jag gå till mitt tåg efter att ha frusit i 20 min till. Ville in te vara utan Julle. Men så är det ibland. Jag ska ju resa en massa utan han sen. De var halt att gå från stationen och hem. Halkade ett x antal gånger. Väl hemma var de bara en varm dusch som gällde!

image189




Sötnosar

Mor och Far körde till Danneborg med mig så jag fick övningsköra. Vikörde om eslöv för pappa skulle något ärende så de blev litta längre än vanligt. =)

Fick även se Julles nya söta kalvar han fått denna veckan medan jag har varit borta!
image184
image174





Dagens Outfit

image181

Långarmad tröja Bikbok
Över tröja H&M
Jeans Vila
Stövlar Din Sko
Skärp Gina Tricot
Skarfs Flash
Armband Wedins
Klocka Ur&Penn

 

New Shoes

image180


Har glömt att blogg om de två par skorna jag köpte på Bianco i mellandagarna. Lagom hög klack för mig som har problem med lederna, ca 4 cm. Använde de svarta paret på nyårsafton till klänningen. De kostade 400kr styck men de var erbjudande ta två betala för ett så de kostade mig 200 kr var! Något som passade mig ypperligt bra =)

F r e d a g

Först? Icke. Trodde jag skulle ut med min vovve idag men mor hade redan gått ut med honom när jag vaknade. Blir helt bortskämd här hemma. Ska försöka få tag på någon som kan jobba min helg eftersom jag inte kan jobba mer pga mina leder. Sen ska det jobbat vara över! Ska även försöka få tag på Monika och boka körlektioner...



image174





Tips - Raka stövelskaft

 
SKulle vilja tipsa om ett bra sätt att hålla bra form på sina stövelskaft. Att använda glasflaskor. Runda är bäst!  Slipper man att ha fula veck på skaften efter att de har legat i gardroben.

image174







Dagens Outfit

image175

Tröja från H&M och Byxor från Vila

image174







T o r s d a g

Idag har jag varit i stan med mor min. Fyndade mest till pågen min. Men de blev något litet till mig.

image170
Köpte två eyeliner pennor 39:- st från Zara. I färgerna autum leaf och tawny. De blev även en liten pensel 29;- därifrån.

   
Köpte också en sjal på rean på Flash 80;-, kakeldekor från lagerhouse 10;- och en visp 10;-, liten burk 5;- och en fin glasskål 99;- från Granit.

image174






Kedjearmband

image168      image167


Har spanat länge efter ett snygg kedjearmband som många har bloggat om. Äntligen! Nu har jag hittat några jag gillar. Beställde två stycken från Angela Gotborn.

O n s d a g

Oj! Nu var 2007 slut och alla säger att man ska ta nya tag men jag känner redan att jag har grepp. Har inte hunnit blogga då de har varit full rulle hos min pojkvän med att bygga klart stallet innan han ska åka till Åre. Men uppdatringen ska bli bättre nu de senaste dagarna. Tänkte dessutom göra om designen eftersom den är allt för trist!
image153



RSS 2.0