Dagens Tur

Blev till att köra hem Peos ny snygga bil från Hörby. Grymt härlig att köra. Vadå att man blir riktigt svartis. Vill också ha bil. Önskar den kunde vara lagad eller att vi kunde skaffa en annan. Blää.

Tog med mig Rebecka hem till Åkarp och så åkte vi till Storegård och hjälpte Mååd. Hon skulle hoppa Vance lite så jag gjorde lite övningar och fångade henne på foto =)


image256
image257

Efter det drog vi till B-Center för att kränga på MackeDonkan. Skaffade lite prylar med. Visar imorgon!

F r e d a g

Fredag är min favorit dag eftersom vi är fria från skolan och har självstudier. Brukar vanligt vis hjälpa Julle på mornarna när jag sover hos han men inte idag. Vaknade med världens ryggont och illamående. Kändes verkligen illa. Så jag stannade inne för att få min mage att lugna ner sig. Tråkigt att må dåligt!

Har tydligen fått förstroendet att hämta hem Peos nya bli. En V40 2,0T tror jag nämare bestämt. 168 hästar under huven. Najs! Sen skulle Rebecka följa med mig och Chico hem en sväng och kolla in mitt hus, se hur jag bor. Tror de blir lite shopping och så ska vi klaga på Mååds ridning!

Klänningar

image251image252

En rutig skjortklänning och en i tubtoppsmodell. 299kr styck från Lindex

image253image255
Två söta klänningar till för 249kr hos Lindex

Pingla

Har precis dreglat klart vid tven då Gossip Girl har rullat. Man kan inget annat än att bli svartsjuk. Allt. Kläderna, miljön och händelserna. Tänk att hitta på så mycket utan besvär. Utan att alltid behöva tänka på sin ekonomi. Fast det är inte lika mycket sport. Men man kan inte mer än säga att kläderna är fantastiska! Tycker Blair har mest stil i serien även om Jenny börjar komma ikapp. Serena känns lite avlägsen eftersom man får en känsla av att hon alltid tar "fösta bästa". Men vad tycker ni? Hon är en riktig pingla...


image250
Blair i en underbar klänning med de snygga röda!

Chico Blue

image249
Min älskade fis!

M å n d a g

Idag har jag varit på kurs för "deligerad läkemedelsanvändning" tillsammans med Julle och hans farbror Ola. Först var det fika med kaffe/te och bulle. Sen började en snubbe gå igenom de som stod i kompendiet vi fått hem innan för att läsa igenom och plugga på för att skriva prov. Precis innan lunchen så fick vi skriva prov. Fick alla rätt! Något som även Julle fick. Så de kändes skit bra. Lunchen bestod av klyftpotatis med kycklingfié och sås. Riktigt smaskit. Därefter så kom Mats Thörnqvist och snackade om sjukdomar på nöt. Jag och Julle fick lära oss jätte mycket. De var riktigt intressant =)

image248
Köpte tidningen idag. Har blivit lite smått beroende =P

Gåva på köpet värd 400kr

Handla för 400 kr och få en gåva på köpet värd 400 kr. Necessären som är vackert rosa med blommönster innehåller Strawberry Puree Body Lotion 60ml, White Musk Edt 10ml, Mini Hi Shine Lip Treatment Pink Cream och Vitamin E Sink In Moisture Mask 20 ml. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter och gäller t.o.m. 10/4 så långt lagret räcker.



image247

Från The Body Shops hemsida

Äntligen är man hemma!

Oj! Gick upp kl tre inatt för att köra från Idre i god tid för att även komma hem i god tid. Vi slapp både en massa rusningstrafik från Idre och de var lättare att sova i bilen. Chico gnällde lite i början men sov mest sen. Han är världens bästa vovve. Mamma har tagit en massa bilder på han i snön. Ska visa så fort de kommer in i datorn. Just nu ligger han i sängen hos mig och myser - det vill säga sover ännu mer. Har satt igång med att tvätta nu direkt när jag kom hem eftersom det bara är till att packa om imorgon. När jag var inne i tvättstugan och sorterade upp allt gick han rakt in och la sig ibland högarna för att såklart, sova! Hihi. Men skulle tvunget vara där mossan var. Något som får ens hjärta att klappa ännu mer för han <3

Ska snart packa upp allt för att sedan packa ner igen. Jobbigt. Längtar tills jag kan få bo på ett ställe!

Fjället

Har äntligen fått tag på internet till min dator. Resan upp gick fin fint och min vovve skötte sig exemplariskt. Han totalt älskar snön! Skönt att få ha han med mig iaf. Tyvär visade det sig att Robin, min kusins kompis som har följt med, är pälsallergiker. Tråkigt. Något min kusins familj fick reda på påvägen upp! Men de har gått bra än så länge och han har inte fått någon symtom. Ikväll ska vi till värdshuset och gå på BBQ kväll med buffé. Riktigt najs. Ska fotta lovar jag =P

image246

Jippi!!!

Hihi min söta bror har kommit hem de en ny bärbar dator till mig. Han är bara för underbar. Eftersom min gamla är helt kaputt så hade jag tänkt ha med mor och fars dator till Idre så jag kunde jobba med skolarbete men nu kan jag ta med min egen =)

Så ny datorväska ska de bli när jag kommer hem även en sånt motiv man klistrar på!


image245

Packning

Hela huset här hemma i Åkarp är i en ända röra. Samtidigt som vi gör om badrummet på övervåningen ska vi åka på skid semester. Hihi men iaf så ska de bli jätte skönt att få komma iväg. Ser inte särskilt mycket fram emot att åka bil i 14 timmar. Men så är det. Chico ska också föja med, om inte så hade jag stannat hemma.

Såå min packaning är en röra precis som alltid. Har trotalt tappat bort min förr så goda organiserade packningsförmåga. Men men. De får gå ändå!

O n s d a g

Vad skönt men halv dag i skolan. Ska vidare till Hbg när vi har slutat. Tänkte leta efter balklänning. Får se om man hittar någon lämplig. De lär bli ett jädra jobb med att hitta en. Ska dessutom vara hemma så jag kan hjälpa Julle med fodringen.

Tydligen var det missahandel på kvarn igår. Tråkigt att de ska bli så. Inte roligt att ens vänner blir nerslagna. Usch!

Ny mascara


Har införskaffat en nya mascara från Rimmel - Rimmel London Lash Maxxx Mascara. Den är super bra och har en kam istället för en borste så man inte får klumpar. Gillar den stenhårt!

Mums!

image243
Helt underbar tårta. Bara älskar den. Man vill inte äta upp den.
Bild från Cakehouse Katarina

O n s d a g

Har precis haft prov i Judendomen. Orka med skolan liksom. Ska städa ur hela lägenheten idag inför lovet. Inte något jag ser fram emot...

Läkaren

Idag har jag varit i Malmö hos en reumalog (vettifan hur de stavas!) som har kollat mina leder. Jag hade inte reumatism utan inflammation i alla mina muskelfästen. Sjukt jobbigt. De kan inte göra något alls utan jag ska börja simma regelbundet och rida mer. Ska även promenera med Chico en massa. Hon sa "Skaffa hund!" Men jag har redan en underbar vovve! Ska även börja med avslappning, typ basta, spa och sånt. Hoppas mor och far kan få bilen klar när vi kommer hem från Idre...


image242
Min söta vovve!

O n s d a g

Hihi var och shoppade igår. Vi var på Familia föst och sen drog vi till Väla. Kanske har hittat klänning där så ska dit och prova i helgen =) Men fyndade lite iaf.

Går bra till lunch idag. Riktigt skönt. Ska göra prov sen också i Arbetsmiljö. Hoppas det går bra. Sen blir de förhoppningvis uppehåll i eftermiddag så jag kan ta en ridtur på Fallini =) Är tråkigt att jag inte har hunnit med ridningen. Är verkligen något jag vill syssla med. Så vi får se om vädret blir till min fördel.

Vill ha!

tröja1 tröja

Åhh vill gärna införskaffa men när jag kom till Väla så var alla slut! Men de kostar iaf 129kr!

T i s d a g

Idag är det en lång och väldigt långtåkig skoldag. Orkar inte. Palla engagera sig. Längtar till resa med klassen och sen studenten. Ska försöka komma på vad man ska göra sen och det är ett jävla huvudbry om man säger så.

Vi har bestämt (Jag och Jessica) att man fördriver lektionen bäst med att prata hemlisar så alla blir svartis och vill lyssna =P Riktigt roligt! Men de blir till att åka till Familia med Jessica, Denise och Emily i veckan för att fixa till naglarna.

Dessutom är det ju dax att försöka hitta en vettig balklänning. Vet inte riktigt vad jag vill ha men de ska väl ändå fixat.

M å n d a g

Ojoj har inte skrivit på ett tag men har haft massor att göra plus att jag är sjuk. Dessutom fyllde Julle år igår så vi hade gäster. Usch orkar verkligen inte med skolan men måste ta mig dit antar jag. Bara tre månade kvar. Tre veckor till sportlov! Längtar....

Idag har jag tagit det lugnt eftersom jag har feber. Har inte tid att vara sjuk nu. Har massor att göra...

L ö r d a g

Wiie har varit md mor och kollat kalel nu när vi ska göra om badrummet där uppe. Såå svårt att välja. Men men de blir väl bra. Ska mata kalvarna nu!

puss.

RSS 2.0