Praktik.

image51

Bild på Beddinge Boy som ägs av Karl-Erik Nilsson och tränas av Mats.

Har praktik i Mats Rånlunds stall. Praktiserar även hos hans sambo Anne Haglund som är vetrinär. Kombinerats travstall och vetrinär alltså. Trivs bra men dagarna är långa. Skulle gärna slut en timme tidigare. Mina knän och leder mår inte så bra. Blää. Ska bli skönt när praktiken iaf är över...

Hela de dära med fest verkar gå i stöpet eftersom de finns ingen lokal att hyra. Finns de någon som vet någon bra lokal i Åkarp/Lomma!?
 

love.

S Ö T A S T

 Hittade värlens sötaste trosor från Paul Frank. Zoovillage har verkligen söta kläder.

image50

Vad tycker ni?


Vart tog solen vägen

Längtar efter riktigt fint väder. Alla moln gör mig helt trött och slö. Ont i huvudet får man också. Vill ha VÅR!

image49


Red Joseph igår. Han var trevlig. Bilden känns väldigt skum men de får duga. Vi hoppade litta. Kanske runt fem språng. Hoppning är inte min starka sida. Men de tar sig. Kom ju iaf tvåa sist jag tävlade i hoppning men de var nog mest Majonetts förtjänst. Längtar bara mer och mer efter egen häst nu. Känns så trist utan. Har kanppt inget häst alls nu när jag bor här. Bara I-valet. Trist. Men var hemma om hos Martina och fick upp henne på deras fjording Hulda. Hihi hon var en väldigt söt filur =) Red henne också lite och hoppas hon inte drar lika mycket nästa gång.

Idag så har vi haft Drog -föreläsningar i skolan. Läroroikt och har inte lyckats att somna på någon av de tre föreläsningarna. Litta vettigt lärde man väl sig. Paula och jag såg till att plugga matte nu efter skolan till provet imorgon. Väldigt många x och y, upphöjt till två m.m. BLÄÄÄ. Orka. Ska nog ta en promenad. Känner för att motionera.

RSS 2.0