Underbara skor

Well. Idag känner jag mig mycket bättre. Fick umgås med Julle och de gjorde susen. Dessutom ska jag hem idag. Träffa Chico och familjen. Hoppas allt går fint på provet. =)

Har hittat massa underbara skor som jag måste införskaffa ;) Måde dessutom bara länka till Friis & Companys hemsida eftersom deras väskor och skor är helt underbara!

najs
Sko från Bianco. Finns i svart/silver med men denna ver mer najs.

    Flower     Shoe      
Den svartvita är från Bianco och den röda är från Din Sko.


Idag ska vi har premiärkörning med traktorövningarna. Haha jag och Jessica ska äga stället. Alltid ;) Meeen hopps de går vägen. De kan väl inte vara värre än bilen. Lite större kanske. Hoppas de har försäkring =)

RIDE MY WAY



LOVEIgår var jag med Martina hela kvällen. Skrattade otroligt mycket tillsammans med henne. Hon fick för sig att vi skulle till Hbgså hon kunde få en cheesburgare från MackeDonkan. Icke. Vi kom bara till teckomatorp sen åkte vi hem igen. På kvällen när vi skulle sova så blev de inte någon sömn fråns vi halv tolv efterosm vi skrattade så mycket. Sen fick vi en massa choklad av Filip =)
Martina får mig alltid på så bra humör =D


Idag har de varit I-val hos Liz. Red Joseph. Han var väldigt mysig och rida men börjar tycka att Liz är lite orättvis i sin position som ridlärare. Vi får knappt en chans att försöka rida hästarna i form utan ska så fort så möjligt sätta på en halsförlängare. BLÄ! Man lär sig knappt då. Dessutom är biter Joseph mer i ena sidan av bettet fast hon påstår att man håller mer i ena tyglen. Knänslig i munnen är han knappast. Bara i början när man rider. Blir besviken. Usch.

Orkar ingenting. Känner inte för att äta. Är inte hungrig och orkar inte.

Nu kom min Julle och vi har 9 månader idag vilket är väldigt bra!

D R Ö M M A R

Vinter

Såhär har landskapet sett ut de närmaste dagarna. Men nu töar allt. De 3º C ute och allt blir slask. Blää. Känns som man behöver värsta stövlarna för att gå ut.

Igår var de bara slöa som gällde. Mensvärken tar kol på mig. Var öm i alla mina leder och trodde jag skulle klappa ihop när som helst. Julle komenderade mig till sängen eller soffan men jag vägrade bete men lika illa som Nizze eftersom han förkyldning verkade smitta och hans trogna ICA-kasse* som följde med honom vart han än gick. Dagen segade sig fram och Julle hade egentligen tänkt rita en massa och söka information på internet men de sket sig totalt eftersom internet vägrade att fungera.

Julle och jag fick iaf ihop en drömrulltårta. Riktigt smaskig var den. Sen fortsatte dagen att sega sig fram så jag såg Bilar med Nizze och tillslut fungerade internet så jag kunde visa Julle ett ritprogram på datorn som han blev mäkta imponerad av.

Kvällen betstod av mys med kvällsfika i lägenheten då jag äntligen hade fått någerlunda krafter tillbaka.


*ICA-kassen bestod av snorpapper och åter snorpapper. Sånt som han hade snytit sig i och kunde snyta sig i.

RSS 2.0