Cleopatra

Åh vad mysigt de är att ha häst även om hon kan vara pest. Haha nej en riktigt dam med mycket humör är hon. Så de blir lite diskusioner mellan oss. Tillslut kom vi iaf överrens så de ska nog gå vägen. Ska försöka fixa försäkringen och min lägenhet imorgon. Hoppas de löser sig!

image269

Idag är min dag

ojoj. Ledsen att de handlar om en massa häst nu men det är min dröm som går i uppfyllelse. Idag är dagen med stort D. Ska nämligen hämta hem pållen idag. Har jätte bra kontakt med ägaren och hon är verkligen supertrevlig. Har bestämt att jag och Teresa ska vara i Tollarp kl fyra men kommer nog att vara där innan för jag är så förväntansfull. Men ska åka tidigare till Teresa för att lägga av alla mina hästasaker och packa de som ska med så som täcke, transportskydd, grimma m.m. Oj vad skoj de ska bli med häst!

image268

Älskade armband

Som sagt kan man inte få för många armband utan de är något man kan kombinera hur man själv vill. Absolut älskar det! Nu har Cocoo lanserat en serie som heter Lycky Words. Helt underbara är deras armband. Bara måste ha ett! Kostar 165kr styck!

image265
image266

Vi två <3

image264

Lyckan är gjord!

image263


Äntligen... ÄNTLIGEN! Jag ska bli hästägare. Något som har varit min absoluta dröm så länge jag har kunnat säga ordet häst. Har velat fram och tillbaka. Tittat på en del men nu är det bestämt. Ska hämta hem guldklimpen näste helg! Är så glad att jag spricker...

Inredning

image262

På Åhlens hemsida kan du inreda din egen lägenhet. Prova du också!

Danneborg

image260
image261


Bilderna är tagna nu på morgonen i strålande solsken. Tänk om man kunde tagit en ridtur istället för att köra till skolan. Skulle  nog ha sjukanmält mig.

Snö

I mitten av Skåne har vi i eftermiddagen fått en massa snö. Det var blötsnö så trodde inte det skulle lägga sig men ack fick man nu när man längtar efter vår. Snö i mars är inte dåligt. Bara två veckor kvar till påsklovet! Jippi. Om snön ligger kvar imorgon blir det allt ett kort!

image258


Julles Morfar gick tråkigt nog bort igår så de var en bergravningsentreprenör här idag. Trist att prata om det men han hade varit rätt dåligt ett tag. Är inget big fan av begravningar. Vem är det lixom...

RSS 2.0